duminică, 19 mai 2013

Cu crucea inainte la omorat activisti gay !

Ieri (17 mai) a fost ziua international de lupta impotriva homofobiei . Tarile civilizate au sarbatorit ,salbaticii s-au batut !
In Georgia(fosta republica sovietica care se da foarte democratica si vrea in U.E) a avut loc o manifestatie a activistilor pentru drepturile omului ! Activisti care s-au trezit loviti ,la propriu , de "sfanta" cruce!
Dupa proverdul " cu Dumnezeu sa ne omoram dusmanii" ,multimea cu popi in frunte au tabarat peste manifestanti  lovindu-i cu pietre ,cruci,cadelnite,bare de fier si ce-o mai dat domnul Imparat I(i)sus C(H)ristos !

Printre manifestanti se afla si ambasadorul USA in Georgia care a scapat teafar din ghearele iubitoarei biserici ortodoxe georgiene.
Acum,chiar ca sunt rau ! Oamenii astia au aparat dreapta credinta ,asa cum au aparat-o de-a lungul secolelor cu crucea,barda,pumnalul mai apoi pusca si tancu,precum si sfanta bomba atomica ! Toate in numele iubitorului stapan care ii obladuieste !

Nu stiu de ce ,imaginile astea ma duc cu gandul la cateva pasaje din "sfanta" scriptura cand I(s)sus imburda(rasturna) mese prin templu cu biciul in mana si urla cat il tineau plamanii cuvinte nu prea ingaduitoare la adresa preotilor :"carturari si farisei fatarnici ! Ati facut din casa Tatalui meu o pestere de talhari!" Iar intr-o alta imprejurare acelasi I(i)sus striga :"Carturari si farisei fatarnici ! Aveti cheile imparatiei cerurilor,nu intrati nici voi si nu lasati nici pe altii sa intre !"
Defapt I(i)sus a fost omarat din cauza uneltirilor capilor religiosi care s-au facut frati cu dracul pana l-au vazut crucificat!Au complotat cu romanii ,dusmani lor de moarte ,parand-ul ca se face pe sine insusi rege si ca in felul acesta ar submina puterea Romei ! Pentru asta l-au judecat romanii si l-au gasit ..nevinovat dandu-l inapoi pe mana preotilor care au hotarit : sa fie rastignit !Ca de ,Roma era dragostea lor !

                  Religia a comis-o si o va comite atata timp cat exista prosti care se lasa manipulati si "destepti" care pot manipula cu ajutorul fricii de iad si pedeapsa!

          Desi toate agentiile de stiri avut imagini cu bataia popilor din Georgia ,media romaneasca tace chitic !
Nicio televiziune nu prezinta imagini,iar daca prezinta  o face scurt si tendentios : tot activistii sunt de vina !


Desi ne vrem o tara europeana cu valori europene ,Romania nu e departe de Georgia ! E chair mai perversa ! Linsajul la adresa persoanelor gay nu e fizic ci mediatic !( daca in Georgia politistii ii mai aparau pe activisti,in Romania  nimeni nu face nimic !)
Sunt prezentate doar stiri cu  gay care au caracter nagativ:gay care fura ,omoara sau delapideaza biserici !
Zilele trecute am fost martorii linsajului mediatic a lui Petru ,component al trupei de travesti "Veveritele Vesele".Desi nevinovat ,imagini cu chipul sau erau prezentate cu incetinitorul la toate editiile Observatorului de la Antena 1!Desi s-au facut sesizari ,Antena 1 a continuat sa prezinte acelasi material atat pe tv cat si online !Sanctiuni ? P**a! La fel ca si in cazul declaratiilor lui Hassoti!" Gayi sunt niste gunoaie,da-i dracu !"Asta e imaginea care o construieste Romania persoanelor gay !

    Mai nou aflam din "Adevarul " ca Romania de aia nu castiga Eurovizion-ul ca acolo toti sunt gay !
Acum ,in cazul Ouatu,aceiasi ordinari de gay, sunt sansa domnului cu fusta si cruce !
N-a fost sa fie ,nici anul asta ,cu tot cu ajutorul hordelor de homosexuali,doar pe 13 am ajuns !

Dar haidem sa nu ne departam de subiect,acela cu bataia dintre popi si gay.Nu pot trece cu vederea ipocrizia unei institutii antice care una vrea in societate,pe strazi ,si alta face in altare si manastiri !
Mai are rost sa enumar cazuri de preoti prinsi beti la volan,curvari ,lacomi si ...cate si mai cate ?
Nu !V-ati plictisi,atat de mult ar trebui sa cititi !
Oare chiar nu se vede cat de putreda ii este maduva ?Chiar nu vede cat de absurda ii e purtarea ?
Dar nu asta e grija mea ,pentru ca ce e mort ,chiar daca la inceput nu e ingropat,va incepe sa puta si va deranja pe tot mai multi !
Ingrijorarea mea vine dinspre presa "libera" care e cam atat de libera cat e un leu la gradina zoologica !
Institutiile media bombardeaza societatea cu mesaje subliminale anti gay ,aratand romanilor ca aceasta "boala" ne e impusa cu foarte mare forta de oculta masonica din Europa si S.U.A si ca noi bietii nu prea avem ce face !

Sper sa apuc ziua cand tot mai multi romani se vor trezi si vor constata ca minciunile au picioare scurte ,chiar daca sunt spuse de Dumnezeu in persoana !