duminică, 22 aprilie 2012

SPRING FEVER @ DELIRIO cu Anda Adam, Mattyas, Corina, Dudu Steel

Eveniment grandios,pentru comunitatea gay,din Cluj Napoca."Spring Fever Party" e un eveniment al primavarii care pune sare si piper in petrecerile de sambata seara si nu numai.A inceput la Cluj si va continua si in alte locatii.
La prima vedere,afisul petrecerii era de ...vis pentru un club gay.
Anda Adam,Mattyas,Corina toti sub acoperisul uni club mic si  gay pe deasupra din buricul Transilvaniei .
Toti am crezut ca e vre-un spectacol de travestiti.Ca sa fiu sigur am cerut informatii direct de la sursa,adica domnul Lucian Dunareanu,proprietarul localului.
Am aflat ca petrecerea era pe bune si  m-a cam dojenit,spunandu-mi ca el nu isi permite sa-si  minta clientela cu  afise false...
Evenimentul e organizat cu sprijin financiar a unui oarecare ...Constantin si mediatizat de Music Chanel.
Cu toate informatiile la bord am pornit,cu  cativa prieteni,spre club.Cum era de asteptat ...lume multa ...mult prea multa lume pentru un loc atat de stramnt.
Pe scena o animatoare care striga tot timpul :"put ior hend on di er",ne vazand ..probabil din cauza reflectoarelor ca daca ti-ai fi ridicat mainile in aer ti-ar fi fost imposibil sa le mai  lasi jos ...atat eram de inghesuiti .
La un moment dat il intreb pe amicului de langa mine ca tipa nu parleste ardeleneste ? Dar am inteles ca e mai "trendi" sa spui "comon,beibi letz dens,muv ior badi" sau clasicul "put ior hends on di er"decat sa vorbesti in romana..suna aiurea "hai sa dansam iubire"sau "toate mainile in aer". 
Trebuie sa recunosc ca nu am avut nervi sa stau pana la capat,pe langa ca eram calcat efectiv in picoare,era si foarte cald,foarte mult fum de tigara iar de mers la bar sa comanzi ceva era imposibil,ca sa nu mai  povestesc de coada de la toalete.Am decis ca e mai ok sa plec spre casa  sau sa continui petrecerea inalte locatii mai aerisite si mai putin aglomerate.
Ideea in sine e geniala iar evenimentul  grandios,asa cum am zis pentru un club mic si gay  ..dar prea mare pentru Delirio.
Prin amabiliatea Vesnicului Visator pot posta cateva momente de la eveniment .Imi cer scuze pentru calitatea sunetului.



Oricum,domnule Dunareanu,ai facut treaba  buna si de data asta ! Felicitari si toate respectele mele.