duminică, 27 mai 2012

Favoritii de la Eurovizion pe locul ...12



Se gata si Eurovizionul.Domne-s multam.
Desi eram printre favoriti,ca in fiecare an,dealtfel,nu stiu cum,stii drequ,am ajuns pe 12!Puterile masonice,internationala financiara evreiasca,comploturile si sabotajele comunitatii internationale iubitoare de gay si stricati au facut sa fim,din nou,codasii clasamentului.
Desi sublima,lipsa vocei Elenei,din semifinala,o "datoram" castii defectate intentionat de maleficii azeri care ar fi facut orice ca bunicutele Sovietului Suprem sa puna laba zbarcita pe trofeul burghezo mosieresc.
In finala e alta poveste.Socul descoperirii complotului,plus declaratiile mamei cantaretei cum ca actualul iubit al artistei nu ar fi barbat,de vreme ce nu a scapat-o de virginitate nici la varsta asta,au facut-o pe biata Elena sa isi consume energia in incercarile telefonice de a-l transforma in virilul planetei pe ghinionistul amorez.
Ghinionul,apoi alt ghinion depasit de scandal si iaras ghinion urmat de complot si de alt ghinion,faptul ca Marii Neagre i s-a negat dreptul de vot,ca sa ne dea macar 12 puncte sa fim in frunte,toate acestea si-au gasit consolarea in faptul ca suntem in fata unor tari cu traditie precum Irlanda,Islanda,Malta,Cipru si bineinteles Ungaria! Ce bine ca a crapat si capra lor,ca nu ne-au dat nici-un punct.
Lasand la o parte ironiile,trebuie sa constat cu amaraciune cat de izolati suntem in Europa,ca vecinii nostrii nu ne-au dat nici-un punct(Moldova fiind exceptia) si faptul ca nu realizam ca mergand in fiecare an pe mana lui Dan Manoliu & co,care aplica aceeasi reteta NU REALIZAM NIMIC !Adica,realizam.Faptul ca ne batem in fiecare an in semifinale pentru un loc in finala.
Eurovizionul s-a incheiat,castigatorul este pe merit,iar noi asteptam scandalul de dupa .
Mai sus,in clipulet,puteti vedea cum s-a votat in finala .