marți, 3 aprilie 2012

Cancan si icoana de de pe fundul unui caine

Acasa, cateva zile de concediu de odihna, mult net, mult prea mult net, curatenie si iar net. Azi dupa o peregrinare prin oras, ajuns acasa, pun ceva haine la spalat si incep sa ma destrabalez pe net. Acu ...vorba vine, eu mi-s cuminte, altii se destrabaleaza. :)) Si uite asa, am ajuns si  eu in plina destrabalare pe stirile "Pro TV"...on line. Mai fratilor, astia unde  pula me, o  invatat sa faca jurnalism?!
Iata o stire demna de pagina  Pro Tv-istilor :
E un manechin, credeti-ma ca nu am fost curios sa aflu cine e duduia, are celulita  si... putin ii pasa! Dar e subiect de ...stiri.


Mai aflam  ca una, nu stim de unde isi da copilul pe gratis, ca se mai  bat  aia prin nu stiu ce tara, chestii. Dar placerea mea cea mai  mare sunt titlurile de genu :"UITE CE ....nu stiu ce a mai facut nu stiu cine".


Asta nu e  inventia "Pro tTV"-istilor ci  a incultilor de la Cancan.
Si uite cum sunt zvarlit direct pe pagina celor de la "Cancan" care ne arata icoana chipului Mantuitorului (oare o fi facatoare de minuni ?) care se a aparut  in prag de Paste in curul unei potai.
Doamne   sfinte, Isuse Cristoase, parca vad gramezi de "credinciosi " pupand in ...fund, la propriu, sfanta aratare .
Ce mai  conteaza, conteaza ca nu  e facuta in photoshop iar prostalaii de la celebra fituica au mai umplut cativa kilo de pe disc.
Dar eu vorbeam de  titlurile celebre care incep cu "Uite ce a mai  facut sau  aratat  cutarica "...putin mai  tarziu.
 Stiti  cum e sa planga  internetul? Daca nu  stitu, atunci  sunteti prostii prostilor! Ne arata cancanistii cum plange "INTREG INTERNETUL "!
Defineste "internet"! Cum l-a facut sa planga? Si cum de nu a facut scurt circuit?
Dar, abia mai  tarziu mi-am dat seama ca cine a scris articolul sufera  de o  grava perturbare a  personalitatii, suferind de o boala grava care se manifesta prin subtituirea propriei personalitati unui obiect, in cazul nostru o retea de servere si  pc-uri. Cineva sa o  trateze pana nu devine violenta!

Ehehehe, dar  ce mi-a placut mie cel mai  mult, azi pe Cancan, e ceva din seria :"uite de poate face alcoolul din om "!
IL POATE FACE GAY! =)))

Dupa comentariile mintilor  luminate  a domnilor, sa dupa de si-au clatit ochii pe paginile de socializare gay au  descoperit o fotografie, asta fotografie :

Am inteles ca nimeni a i-a facut "GAY" pentru  ca poza a fost facuta  intr-o tara  civilizata, tara si  tari care au  trecut peste prejudecati si au evoluat la un alt stadiu de existenta, dar cu  ce drep ii fac desteptii de la "Cancan" alcoolisti ?Nu pricep.
Dar asa cum spuneam , la inceputul pastarii mele, unde  au invatat asta jurnalism, numa tatuca Stalin stie!
Domnilor de la "CANCAN", a fi  gay nu  e o insulta , a face pe cineva beat, numai pentru  ca se tin de mana  e GRAV!
Si inca doua titluir. Da alea cu "UITE ".
Pun pozele ca ..m-am plictisit sa mai  tastez.
Fratilor, un sfat, nu-i mai  cititi "este" prosti  si inculti!