duminică, 26 iunie 2011

SCOTT LIVELY IN REPUBLICA MOLDOVA

O perioada tulbure in Republica Moldova,iar asemenea perioade aduc cu ele oameni tulburi si dubiosi .
Parerea mea despre Republica Moldova nu o expun aici si acum .
E o tara comunista in care valorile democratice sunt puse la coltul infamiei .O tara in care coruptia e la cote ne mai intalnite nici macar in Romania iar saracia ii face pe oameni sa isi vada organele interne pentru asi prelungi agonia traiului de zi cu zi .
In astfel de perioade tulburi apar ,asa cum ziceam oameni dubiosi ,care in numele familie flutura steagul integritatii si adevarului .
Vorbesc de SCOTT LIVELY ,un "evanghelist" promotorul introducerii pedepsei cu moartea in Uganda.
Predicatorul mortii ,simtind iz de mortaciune ajunge in Republica Moldova cu aceiasi agenda folosita si in Uganda .Instiga populatia, predicand minciuni la adresa homosexualilor punand egal intre homosexualitate si pedofilie .

Intentiile predicatorului mortii sunt clare .In spatele unei idei paradisiace cu privire la familie si medotodele de aparare acesteia impotriva pacatului , se afla o adevarata masinarie de facut bani :carti ,publicatii ,cafenele si alte cele sfinte.
Aflandu-se intr-o ampla campanie

in Republica Moldova ,am ramas uimit sa il vad pe criminal cot la cot cu un preot ortodox(prezentatorul si producatorul) in cadrul emisiunii "Pietrele vorbesc " de pe Jurnal TV.
Aceleasi minciuni ,aceleasi aberatii .
Imi venea sa-mi fac cruci in fata aberatiilor expuse de "domnul" predicatori,care stie cum functioneaza mecanismul de corupere a oamenilor "normali" de catre gay.
Putere ,este in opinia mincinosului predicator ,principala arma a gaylor .
Se pare ca noi(gayi) detinem controlul parlamentelor si tuturor institutiilor lumii civilizate.
Dar cea mai periculoasa idee este si preferata lui .Uita sa faca demarcatie intre GAY si PEDOFILI,inducand un sentiment de groaza oamenilor naivi .
Incerc sa cred ca Moldova nu e Uganda .
Incerc sa cred ca moldovenii sunt mai inteligenti ca africanii si mai informati .
Incerc sa cred ca a fost o eroare regretabila asocierea Bisericii Ortodoxe din Moldova cu acest personaj dubios venit din obscuritatile Americii,

personaj renegat de insasi biserica care l-a propulsat incearca sa isi faca loc pe un pamant unde crestinismul s-a nascut odata cu poporul care il locuieste.
Moldova va fi Uganda ?