luni, 21 noiembrie 2011

Derapaje crestino-cretine

Din seria derapajelor crestine ,mi-a fost dat sa aud inca doua,zilele astea .
In drum spre munca si de la munca, merg ascultand radioul in casti.Dintr-un simplu motiv .Clujenii care circula cu mijloacele de trasport in comun ,aud in fiecare statie o chestie ...care se vrea un post de radio ,isi spune "Info Trafic " cu sloganul "Radioul de pe strada ta ".Ei bine ,chestia asta e atat de deranjanta pentru mine incat am decis sa ascult ce vreau eu ..macar in casti.
Initiativa nu e proasta,dar sa auzi aceleasi reclame si numai reclame si asa cum ziceam ...tot alea reclame toata ziua ,zi de zi ...innebunesti.Deci ,merg cu castile in urechi ascultand radioul .Am o preferinta ,sa-i zicem ,masochista in materie de radio si anume "Magic Fm ".
Cum, in Cluj,Magic Fm este langa Radio Vocea Evangheliei ,mai dau de acest post ,din greseala, si din aceeasi placere masochista ,ascult putin ,pana am orgasm si explodez ,schimband pe Magic.:))
Azi de exemplu se discuta de familie si casatorie .Cea care vorbea era PSIHOLOG !!!!(asa zicea ea ) si consilier pe astfel de teme .In viziunea ei ,casatoria este un fel de mucenicie si un fel de lat sau lant ,eu i-as spune streang .
Acesta mucenicie si acest lat sunt necesare pentru a nu arde !
Dar ...asa cum conchidea doamna ..poti arde si daca esti casatorit.
Apoi a semnalat o chestie alarmanta .In mediul evanghelic ,tot mai multi tineri ,fate si baieti ,educati sunt singuri .Indemnandu-i sa faca ,dracu',odata pasul in as pune streangu ,ca daca nu vor arde fara lat si mucenicie ,plus ca dupa atata ales ..va veni timpul pentru cules :)).Aviz domnisoarelor batrane .
Ma gandeam ,poi acei tineri singuri si-o ard noptea prin baruri gay iar duminica merg sa ii vada familia si pastorii cat sunt de "evlaviosi" ne putand sta jos ca si-au cam largit-o cu cateva ore mai deunazi .Am ramas cu o singura concluzie din ce a povestit doamna consilier ,si anume ca trebuie sa te casatoresti ca sa nu arzi ,
nu conteaza daca te arzi ,nu conteaza cu cine ,pentru ca fiind o mucenicie tre sa inveti sa suporti orice ,chiar si pumni si palmele , iar odata ce ai latul in gat
nu mai conteaza ca te poti sufoca sau spanzura de la atata casatorie .
In opinia lor ,doi oameni care nu au nimic in comun trebuie ,dar e obligatoriu sa convietuiasca ,in ideea ca viata e o scoala care le stie pe toate ,iar daca la un moment dat castigi destule cunostinte ,ce pula ta ,e mai nevoie de iubire pentru un fundament stabil al casniciei ??
Intrebare intrebatoare ,de ce insista acesti "frati"pe ideea de casatorie ?
Isus ,ala la care se inchina si care e exemplul suprem ..a fost un tanar educat ,bine educat chiar ,care facea parte din categoria semnalata de consilier cu atata disperare ,a tinerilor singuri care ..stii dracu ce mai tot asteapta!
Altu ,care palavragea acu' vreo 2000 de ani ,Paul din Tars ,mai tarziu si-a schimbat numele ,nu pentru ca s-a maritat ..ci pentru ca ..asa a vrut Divinitatea ,in Pavel ... apostolul ,spunea corintenilor printr-o scrisoare :". Celor ce sunt necăsătoriţi şi văduvelor le spun: Bine este pentru ei să rămână ca şi mine .(1Corinteni cap 7 versetul 8)",adica necasatoriti .
In fine ,nu mai comentez ca familia a cunoscut o evolutie extraordinara ,ca acest legamant intre doua persoane trebuie sa aiba ca fundament IUBIREA si nu STREANGUL ,ca iubirea elibereaza nu ingradeste ,etc.Sunt detalii pe care ei le cam ignora .Pana si Isus a devenit un detaliu deranjant pentru ei .A iertat o curva si a mancat cu vamesii si cu pacatosii ,plus ca a avut tupeul sa vindece in zi de sabat .Tupeist rau si omu ala !

A doua aberatie auzita a fost :"Asociatia militarilor crestini "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mie imi suna a paradox .Militar ?! Crestin ?!Ce pula mea vrea sa mai insemne si asta ?
Cand mergi la razboi si faci parte din asociatia asta ce zici ?Doamne miluieste sa trag bine, sa omor cat mai multi dusmani ?Pun semnul crucii pe Kalasnicov ?
Nu pot sa uit ca un fost vecin , a facut puscarie pentru ca nu a vrut sa faca armata ,pentru ca asta ar fi insemnat sa i-a arma in mana si sa invete a ucide oameni !Un om care a inteles ca MILITARIA NU FACE CASA CU ISUS !
ASTA FACE UN MILITAR!!!INVATA SA UCIDA OAMENI !
Era Martor a lui Iehova,vecinul,si a fost eliberat abia cand a cazut regimul comunist .
Ma intreb ,de unde scot oamenii astia atatea aberatii ?
Interlocutorul intreba pe acest "asociat" care sunt provoacarile la care militarii crestini sunt supusi zi de zi.
Raspunsul a fost ca provocarile sunt cea mai mare provocare !!!!Apoi continua si spunea ca politist,vames,judecator,procuror fiind . trebuie sa fi corect ,cinstit si sa aplici legile fara influente .
Apoi ,din cate stiu ,politia si vama fac parte din ministerul de interne ,nu din armata .Procurorii si judecatorii sunt la justitie ...ce are pula cu prefectura ,inafara de "P"-ul de la prefix ...nu prea stiu .
Si ce mai ...nu trebuie sa fi pocait ca sa fi moral si cinstit ,sa stii a-ti face munca bine si corect .
Eu sunt curios ,totusi ,cum isi va face un astfel de militar datoria pe campul de batalie ,pe front ,cand Dumnezeu porunceste :"SA NU UCIZI !!!!",dar el trbuie sa ucida pentru ca ala din fata lui e ..ungur ,de exemplu ,iar ungurii viseaza o singura chestie ,Ardealul ,iar pentru visul asta tre sa moara !
Dar daca moartea vine dintr-o pusca in forma de cruce ,probabil e legal indreptatita .
Bomboana de pe coliva a fost lauda povestitorului ,care spunea plin de sine ,ca in Republica Moldova s-a pocait un politician de rang inalt ,care si-a facut masterul in biblie in America .
Asta este tinta lui Cristos acum ,politicienii de rang inalt care sa isi faca masterul in biblie in America !
De asta a murit Cristos .
Enervat la culme in plin orgasm ,imi zic :"Biserica a pornit bine ,pana s-a impiedicat Constantin de ea si si-a bagat pula in ea ",schimband pe Magic Fm ,multumit ca nu am mai auzit cum e sa fi gravida pe Info Trafic,"Radioul de pe strada ta "!Ascultam stirile Magic .
Am ramas uimit si consternat ,cand ministrul justitie a declarat ca pentru legalizarea prostitutiei,BISERICA ,trebuie sa isi dea acordul !!!!De ce ?! De cand intr-un stat laic BISERICA trebuie sa isi dea acordul in adoptarea unei legi ?
Rusine ,domnule ministru !