marți, 24 aprilie 2012

O zi din viata unui luptator

Viata noastra,a tuturor celor care suntem barbati si iubim barbati este o lupta stransa cu discriminarea.E de neinteles cum un sentiment,atat  de normal,poate starni atata ura! E de neinteles si de neconceput.
Evenimente neplacute,lasa dare adanci in subconstientul nostru,modelandu-ne,fara  voia noastra,personalitatea.
Lucian Dunareanu povestea despre o epoca nu de mult apusa a legislatiei punitive care incerca sa sufoce acest sentiment,dar azi lumea se schimba  si vedem cum "comunitatea" nou formata e una materialista din toate punctele de vedere.E greu  sa patrunzi cu gandirea dincolo de sex si bani .E greu sa fi om si sa vrei sa faci ceva pentru cei din jurul tau,fara a primi nimic in schimb...eventual reprosuri.
O zi din viata lui, e asemanatoare cu o zi din viata mea .Cu mici diferente de nuanta.Dar lupta lui ar trebui sa fie lupta noastra ,a tuturor barbatilor, care macar o data in viata un barbat ne-a rupt inima,ne-a facut sa plangem,sa radem,sa iubim.
Iata o zi din viata noastra, a luptatorilor,care mai presus de bani si sex incearca sa faca ceva pentru cei din jur.Lucian,eu cred ca ai reusit.Noi,gayi din Cluj (si nu numai)suntem mandrii de tine