luni, 24 februarie 2014

Love is love

        In ultima perioada am asistat la un experiment inedit al domnuli Cernea,anume de a aduce in Parlamentul Romaniei cupluri gay pentru a le arata demnitarilor ca e nevoie o lege care sa reglementeze statutul acestor persoane.
Bineinteles ca in Romania puritana astfel de initiative dezlantuie adevarate scandaluri .

        Azi,de Dragobete acelasi Cernea vine cu un mesaj de iubire adresat tuturor celor care iubeasc,amintind ca maine (25.02.2014)  pe agenda Comisiei Juridice, la ora 14.00 se afla si propunerea legislativa pe care a facut-o pentru recunoasterea parteneriatului civil.
Retineti ! Parteneriat civil ! NU CASATORIE PENTRU GAY !


Un astfel de mesaj nu putea "scapa" ne taxat de Romania crestino-laica ,un fel de struto-girafa(sa nu zic camila) pe care nu o pricep !!
Daca de obicei postarile dlui Cernea nu depasesc cateva zeci de like-uri si comentarii ,la aceasta postare au explodat .
Pareri pro si contra ,aceleasi sabloane ,aceleasi jigniri ,aceleasi pareri spuse in necunostinta de cauza . Pentru romani a vorbii de homosexualitate a devenit un fel de sport national ! Toti sunt experti ,ca la fotbal, dar daca pui intrebari pertinente si la obiect se pierd !
 Singurul argument universal-valabil ramane Biblia de care se agata in ultima instanta , bine nu de toata ,atata cat le-a spus popa ..adica foarte putin . 

      In fond si la urma urmei e dreptul fiecaruia sa isi spuna parerea ,asa cum eu vreau sa ma bucur de libertatea de a iubii pe cine vreau ,ei de ce sa nu aiba libertatea de a omora pe cine "trebuie" ?!

Pe mine altceva ma sperie , nu homofobia si intoleranta ci inconstienta !

Azi sunt de acord cu pedepsirea homosexualilor ,sunt o minoritate contra naturii si trebuiesc eliminati ! Bun ! Ii eliminam .Gata am scapat de aceasta "problema" elegant si cu determinare !
Dar maine apare o alta "problema". Aceea problema sunt toti oamenii cu ochii albastrii si stangaci ! Sunt impotriva naturii ! Doar blonzii trebuie sa aiba ochii albastrii ,iar sa folosesti mana stanga in public este o jignire adusa Divinitatii care cu siguranta ca nu a facut Creatia cu stanga !

       Pare absurd ce am zis ,nu ? Dar nu e asa ! Cine hotareste ce este sau nu este normal in societate ?Cine impune regulile ? Cine ne spune ce este bine si ce este rau ?Iar daca ei gresesc avem curajul sa le aratam ca nu este bine calea pe care au apucat-o?
Daca azi faci parte dintr-o majoritate care hotareste ,maine te vei trezii ,minoritar in fata unei alte majoritati care va hotara pentru tine ce este bine !
 Te bucuri ca ai scapat de gay,maine te vei bucura ca ai scapat de tigani,poimaine te vei bucura ca ai scapat de sectanti ,nu le iei apararea pentru ca isi merita soarta ,iar cand iti va venii vremea sa fi pus la zid o sa te uiti in jur si o sa te miri ca nu iti i-a nimeni apararea ,din simplu motiv ca nu va mai exista cine sa spuna ca e ok sa folosesti mana stanga si sa fii brunet cu ochii albastri .

Asta e lectia care trebuie sa o invatam !
 

O societate se poate considera matura ,doar atunci cand o sa poata sa recunoasca diversitatea in toate formele ei,iar apoi sa mearga mai departe si sa o si accepte ,nu doar sa o talereze !



Alte natiuni,mai tinere ca noi ,au inteles ca oamenii sunt diferiti ,ca viata e altfel pentru fiecare dintre noi si ce e cel mai important au inteles sa respecte optiunile ficaruia !
Televiziunea Nationala Nord Americana (ABC)face un experiment inedit...iar rezultatele sunt surprinzatoare .

Ma intreb , oare cum ar fi reactionat concetatenii mei in astfel de situatie ?

PS:
Am vazut pe peretele domnuli Cernea , din pacate aceeasi suntem !:(