marți, 15 septembrie 2009

AL NOSTRU , AL TUTUROR !!!!

"SE POATE SA FI SI GAY SI CREDINCIOS ?" ERA TITLUL UNEI EMISIUNI DE PE UN CANAL ITALIENESC DE TELEVIZIUNE .
HM...BUNA INTREBARE .NU VREAU SA COMENTEZ GENUL ASTA DE EMISIUNI CARE PLEACA DE LA IDEI PRECONCEPUTE SI PREJUDECATI NEFONDATE. PROBABIL CA EU AS PUNE ALTFEL INTRRBAREA :STILUL DE VIATA A UNOR GAY,E COMPATIBIL CU VIATA DE CREDINCIOS? AICI E BUBA. CU SIGURANTA CA NU !!!!

SE FAC CONFUZII INTRE ACESTE DOUA CONCEPTE :STILUL DE VIATA A INDIVIDULUI SI INDIVIDUL IN SINE . LA INCEPUT,FONDATORUL CRESTINISMULUI,A TRASAT CLAR GRANITA CONDAMNAND PACATUL SI NU OMUL,AZI CONTINUATORII LUI AU NIVELAT-O SI CHIAR AU ANIHILAT-O .

UN STUDIU AMERICAN ARATA CA PERSOANELE GAY INTERESATE DE RELIGIE,AU O ACTIVITATE MULT MAI CRESCUTA IN SANUL COMUNITATII IN CARE SUNT,FIIND MOTIVATI DE ACELEASI IMPERATIVE CA SI PERSOANELE HETERO,ANUME: FAMILIE ,COMUNIUNE SPIRITUALA ,NEVOIA DE IMPLINIRE .

 SUNA OARECUM CIUDAT :GAY CREDINCIOS.DA ,ASA E DATORITA PROMISCUULUI IN CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA ACEST GEN DE PERSOANE,MULTI DINTRE NOI DUCAND VIETI DUBLE MOTIVATI IN A LUA ASEMENE DECIZIE DE O ACCENTUATA LIPSA DE RASPUNDERE,DE ASUMARE A PROPRIEI IDENTITATI.FRICA DE A NU NE SIMNTI DIFERITI FATA DE CEILALTI ,DESI SUNTEM .

DIN PACATE,PENTRU UNII DINTRE NOI A FI GAY INSEAMNA DOAR A TE FUTE CU BAIETI,LIPSITI PARCA DE ORICE URMA DE SENTIMENTE ,SINGURUL LOR SCOP IN VIATA E SA SI-O TRAGA CU TOATA LISTA DE MESS,IN ORDINE ALFABETICA,IAR CAND O EPUIZEAZA ,FUGA PE ROMEO SAU GAYCLUB SAU CINE STIE CE ALT SITE IN CAUTARE DE PROSPATURI .

MAI E NEVOIE SA NE PUNEM INTREBARI CU PRIVIRE LA IMPOSIBILITATEA SOCIETATII DE A NE ACCEPTA ? CINE SUNTEM NOI SI CE VREM DEFAT ? CARE ESTE SCOPUL NOSTRU ...CU CERTITUDINE CA NU NUMAI ACELA DE A NE-O TRAGE UNUL CU ALTUL. ASEPTAM SA FIM ACCEPTATI.HAI SA NE SCHIMBAT ATITUDINEA ,HAI SA NU MAI APARA NAOMI IMBRANCINDU-SE CU NIKITA LA OTV,HAI SA SCOATEM ADEVARATE VALORI IN FATA ASA CUM A AVUT FRANTA DE PILDA PE CHARLES AZNAVOU CU FAIMOASA LUI PIESA COMME ILS DISENT,PIESA APLAUDATA PE TOATE SCENELE LUMII. ASTIA SUNTEM NOI OAMENI SENSIBILI PLINI DE IUBIRE,INTELEGATORI BATUTI AI SORTII ,BLAMATI ,JIGNITI ,DAR MANDRII DE CREATORUL NOSTRU !!! STIU SA-L IUBESC PE CEL CE M-A CREAT,
SI STIU SA O SI DEMONSTREZ!

O DEDICATIE .E PENTRU NOI ...


POATE ACUM MA JUDECATI SPUNAND CA FAC POZELITISM .NU! DAR OMUL FARA DUMNEZEU E DOAR UN PUMN DE TARANA FARA VIATA ,NOI SUNTEM SPECIALI PENTRU CA EL NE-A FACUT DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI !!!!!
TE RECUNOSTI ?


Niciun comentariu: