luni, 22 aprilie 2013

La zidul milei creștine

Și pentru că ne pregătim de Paște,românii fiind un popor creștin până in ...fundul inimii se pregătesc cum știu ei mai bine .
"Nește" poponari ordinari vor să strice orânduiala dată de milenii de Împaratul Hristos prin Jiji cavalerul luminii,dar există leac si pentru ăștia :"PAC,PAC!"

Singurii bolnavi din România suntem noi  gayi,o minoritate perversă care vrea să să iși impună cu forța perversitatea asupra unei majoritați oropsite  si fară aparare.De unde atâta forță și influență ..nu știu.

Asta e imaginea care a zugrăvit-o intreaga mass-media românească care a relatat despre "mitingurile de amploare" din Franța impotriva unor perverși care profită de slabiciuna unui sistem democratic,uitând cu desăvârșire să relateze de amplele manifestații,ale parizienilor,impotriva homofobiei și sprijinul lor pentru casătoriile între persoane de același sex.

Așa cum spuneam ,românii ,neam creștin și milos nu are piedici în a pune la zid și a face "pac" ,pe cei care pur și simplu nu gândesc ca ei ! Citind amenințările cititorului de pe realitatea.net,în care spune că ar pune la zid ,fără milă, pe cei care "se ling" in fața copilului său ,mă face să ma gandesc la ororile holocaustului lui Hitler și mai ales la faptul că dupa 60 de ani ,încă nu am ințeles nimic din istorie ,
și mă face să ma intreb de ce nu simnt romănii  același lucru și cand vine vorba despre avorturi,de exemplu!
Faptul că ,deși ne credem buricul lumii,suntem primi la avorturi,abuzuri in familie,consum infantil de acool,tutun și droguri,divorțuri,etc singurul fapt care deranjează pe creștinii români este homosexualitaea devine chiar deranjant!Dacă România singura problema "morală" ar fi homosexualitatea,eu singur m-aș impușca,nu aș aștepta mila aproapelui !

Și totuși in iureșul replicilor dintr-o parte și din alta ,deviem de la subiect ,acela al parteneriatului civil de care TOȚI cetațenii României au nevoie !
Acest parteneriat nu inseamnă căsătorie si nici drept de adopți.În fond și la urma umei ,gayi români nu sunt pregatiți pentru căsătorie,darămite pentru adopții!Și dacă chiar vreau copii sunt "n" moduri de a-mi face unul !

Mă opresc aici cu mini seria de postari despre manifestațiile din Franța și de felul în care sunt ele prezentate in România.
Aștep ca statul să imi ofere drepturi egale ,la fel cum imi percepe taxe egale, încercând să mă feresc de ochiul "milostiv" al bisericii și de privirile "blajine" ale enoriașilor,dar făcând o promisiune ,aceea că nu voi înceta să cred în libertatea mea de a-mi săruta persoana iubită chiar si cu riscul de a fi pus la zid si împușcat.În fond si I(i)sus a fost omorât tot dintr-o dragoste ...bolnavă și perversă pentru oameni ca "ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARĂ,CI SĂ AIBĂ VIAȚĂ VEȘNICĂ"
PAȘTE FERICIT !