joi, 9 decembrie 2010


Am spus si vad ca nu ma tin de cuvant .Postarea precedenta urma sa fie ultima pe acest an..ete na ,n-a fost sa fie .
Cotrobaind pe net ,informandu-ma si luand pulsul natiunii,referitor la homosexualitate ,se contureaza clar o opinie :“.eu n-am nimic împotriva celor care sunt gay,dar numai să nu-i văd sărutându-se ”
“aia e boala si trebuie tratat ca o boala".
Toti tolereaza pe toata lumea ,dar stai acasa.Sa nu te vad ,ca te plesnesc.In grupurile evanghelicese spune :"noi ii iubim pe gay,dar uram pacatul ".
Hmm,ma intreb cum poti face diferenta intre om,fiinta umana si comportamentul acestuia .Si mai ales ,la ce metode esti dispus sa apelezi pentru a-l indrepta pe cel "neconform".
Vedem cum se disting ideile preconcepute ,invelite intr-o mantie a tolerantei .Ne place sa fim laudati,sa ni se spuna ca suntem buni ,umani ,civilizati...dar futa-va Stalin de poponari ,dispareti intre patru pereti si poate,poate o sa va toleram acolo.
Nu vreau sa mai dezbat subiectul acesta ,i-am dedicat destul spatiu in cadul acestui blog si oricum e o lupta cu ignoranta si rautatea .
Nu mai pun intrebari "inpertinente" referitor la adoptarea heterosexualitatii ca principiu de baza al activitatii sexuale a majoritatii.
E absurd si pot contrazice pe oricine ,sa spui ca oamenii fac sex numai pentru a procrea =)).
S-o spuneti asta lui Mos Craciun,el o sa va creada.:PDimpotriva ,e o pacaleala a naturii pe principiul,daca vrei sa procreezi ,eu natura ,iti fac cadou orgasmul.Altfel ,la cat suntem de egoisti ,cu siguranta ca am fi atins extintia acum cateva milenii.
Cu totii stim ca heterosexualitatea inseamna mai mult decat sex !Ma puteti contrazice ?
Sunt sentimente ,emotii ,trairi!!!
Este iubirea dintre doi oameni!!!
De ce e homosexualitatea o boala ?
E anormala ca nu procreaza ?Pai ,sunt anormale cuplurile de heterosexuali,care din varii motive nu pot avea copii?!!!Iubirea lor este anulata ?
Sunt bolnavi ?Trebuie sa li se i-a dreptul de a se casatorii ?De a adopta copii?
Viata lor este nula ?
Discutii pe aceasta tema vor mai fi,si vor fi interminabile .
Intreb :
Daca a-i stii ca sunt gay ,fiind un prieten bun al tau, cum ai reactiona ?
Daca a-i stii ca sunt gay,fiind verisorul tau ,cum ai reactiona ?
daca as fi colegul tau,profesorul tau ,vanzatorul de la coltul blocului,doctorul tau...si ai afla ca sunt gay ,ce ai face ?
Daca a-i fi pe moarte ,si ai avea nevoie de un organ de al meu ,pentru a-ti salva viata ,l-ai refuza pe motiv ca sunt bolnav de homosexualitate?
Nu fi prost ,gandeste !
Nu te lasa influentat de povestile altora ,cauta tu adevarul .
Isus spunea ,adevarul te va face liber !
Cat esti de liber ,de vreme ce inoti in apa altora ??
Bafta .
Sa auzim numai de bine .