joi, 20 iunie 2013

Consiliul Consultativ al Cultelor

       Dragii mei,veste mare veste !Peste cateva zile are loc Consiliul Consultativ al Cultelor din Romania.
Dupa spusele "parintelui"Vasile Raduca la acest consiliu vor participa reprezentatii a peste 98,9 %dintre romani.

           Bun !Vazand ca reprezentarea si unanimitatea e aproape 100% ,ca in Marea Adunare Nationala,"reprezentantii" nostrii vor pune pe masa ...ce credeati?Problema casatoriilor intre homosexuali!
Mno ,au rezolvat saracia din Romania,au eradicat violurile si avorturile,toti romanii sunt cinstiti si nu mai fura ,crimele au disparut cu desavarsire ,nici macar soferii nu mai claxoneaza sau injura in trafic,muncitorii nu mai sunt sclavi pe "plantatiile" capitaliste ..si deci a mai ramas o singura problema de rezolvat :obraznicii de homosexuali!



Se pare ca dupa marea schisma din 1054 ,crestinismul se reunifica doar sa le-o traga in dos homosexualilor!Dar nu numai crestinismul,cand e vorba de interzis drepturi cetatenesti se baga si islamul ..ca ata de la tanga in cur !

In Romania,siguranta si linistea bisericii ortodoxe e mai presus decat insasi bunastarea cetatenilor !Ce conteaza ca nu avem scoli,gradinite,cantine sociale,ce ?!Ce daca biserica aduna bani cu sacii si nu e impozitata ?!Daca ar fi impozitata cu ce si-ar mai construii turnuletele din aur ?!

Deci ,asa cum spuneam linistea bisericii e importanta! De cand ma stiu biserica s-a simntit amenintata .Prin anii '90 amenintarea venea de la  astia cu care face acum majoritate!Poate va amititi de frica bisericii de  evanghelizarile pocaitiilor pe stadioane ,de nelinistea bisericii cum ca greco-catolicii o sa puna mana pe proprietatile furate de comunisti de la  catolici si date ortodocsilor iar exemplele pot continua !Dar Dumnezeu e mare , uite ca poate unifica ceea ce dracu o dezbinat !
Din aceasta perspectiva nu pot decat sa ma bucur,pentru ca pot spera ca peste 20 de ani biserica va face un consiliul cu gay impotriva ...nu stiu,impotriva orice !Nu de alta ,dar cu astia 2.01% ramasi ,unanimitatea va fi absoluta iar nelinistea tratata fara ajutorul venit de la Pfizer sub forma de Xanax!

Ce ma tureaza cel mai mult pe mine,nu e ca niste incuiati nu pot vedea pamantul de burtile lor,ci ca eu ,un cetatean roman CARE NU E ORTODOX, trebuie sa ma supun unor reguli impuse de limitarile ortodoxe,iar daca nu o fac pacatuiesc si imi pierd ..libertatea de a fii cu Dumnezeu!
Ce nu pricep ei e ca eu ma pis ca crucea lor si pe Dumnezeul lor!N-am nevoie de ei !De fumul lor de tamaie de pururi feciora,care desi a nascut normal ,tot fecioara a ramas !Nu mi se pare normala atitudinea lor ,la fel cum nu e normal ca eu sa fac afirmatiile de mai sus !

Daca pe tine ,cititorule crestin ,te-a oripilat ce am scris mai sus,afla ca eu de fiecare data cand biserica ma compara cu un pedofil,zoofil si bolnav mintal ma simnt la fel de oripilat si contrariat!

Cand vad fatarnicia unei institutii care face pace cu dusmanii ,doar ca sa ingroape altii dusmani,nu pot decat sa cred ca Dumnezeul lor nu exista !Daca ar fi existat i-ar fi oprit,cu siguranta !

Biserica ,ca biserica...face si ea ce poate ca de,e o afacere banoasa si asta,in fond si la uma urmei,dar STATUL ?! Functionarul pus de MINE ,PLATIT DE MINE cu ce drept ma discrimineaza ?
Daca imi refuzi dreptul la convietuire cu cine iubesc eu,refuza-mi si banii  prin taxe si impozite ,dragule stat de drept!
Oare cati gay declarati ar fi atunci ?
Probabil primul gay dintre gay ar fi mult prea fericit declarandu-si orientarea doar ca sa nu mai plateasca si putinul care inca il da statului !Va-ti prins ,nu ?Atunci ,probabil, ca in sfarsit Biserica si-ar recunoaste cel putin ...bisexualitatea !

Ca sa inchei subiectul nu pot sa trec peste "trecerea la Domnu"...(Hitler probabil) a calugarului legionar Iustin Parvu.

Zilele astea am aflat ca miscarea legionara nu  a fost rea ,deloc.Ca a aparat interesele romanismului .
Cu sigurtanta ca Nicolae Iorga a apreciat asta cand  fost legat de un copac in padurea Baneasa si incendiat de ...prea sfintii legionari ,azi omagiati!

Hordele indopitocite si flamande inebunite de mirosul de pomana au navalit , hiperbolizand faptele reputatului legionar .

Dar ,cum am mai amintit de multe ori pe acest blog,pericolul care pandeste aceasta tara nu sunt legionarii si duhovnicii fascisti ,ci homosexualii,sodomitii si feministele ...aaa,sa nu uitam ateii!

Astept cu infrigurare hotararile consiliului reunit si masurile care vor fi luate de reprezentatii universali a tuturor romanilor !