joi, 7 iunie 2012

Ei/ele ne reprezinta?

Saptamana trecuta a fost mare sarbatoare mare la Cluj .Miss Travesty Romania 2012.Nu am fost,pentru ca ...chiar,oare de ce nu am fost ? Sa zicem ca ma dezgusta "specimenul " asta de barbati imbracati in femei care,la un moment dat ajung sa se bata si sa se injure doar pentru a demonstra cine e mai femeie ?!!Nu multumesc.
Stiu,un spectacol de travesti e un "acting" ,cum spunea dnul Dunareanu,organizatorul festivitatii,un act de teatru care parodiaza si care incearca sa imite ceva .Ei cu chestia asta sunt deacord.E ok sa vezi prestand "Veveritele vesele" ,de exemplu,pentru ca ele chiar ...interpreteaza un "acting",un rol,dar acei barbati pe care ii vedem petrecere de petrecere pe tocuri,vopsiti in cele penibile combinatii de culori,purtand cele mai oribile haine ,ce "rol " joaca ?Care e menirea lor ?
Nu inteleg cum gandesc si de ce gandesc asa .
Ma intreb,oare chiar nu isi dau seama cat sunt de penibili,nenaturali si ...penibili?Chiar nu pricep ca un barbat hetero nu se uita la ei pentru ca alora le plac FEMEILE,iar gay-i nu se uita la "ele" pentru ca le plac BARBATII!!!!
Dar,nu despre "chestiile"astea am vrut sa vorbesc azi ci despre concurs,concurs care a iscat scandaluri,asa ca intre "fete",cu denunturi pe la politie(cum altfel sa mai aducem ceva prospaturi prin cluburi,decat chemand   pompierii,jandarmeria si politia).
Ma intreba o buna prietena de ce stam,noi gayi ascunsi si de ce nu vor celebritatile gay din Romania sa stie lumea ca sunt gay .Pai draga mea cum sa iti asociezi numele,imaginea si demnitatea cu asa ceva :
...iar atunci lasam loc pentru "creme de la creme".
Sursa  imagini : youtube.
Sau mai rau :
Imagini din cadrul concursului "Miss Travesty Romania 2012"
Sursa imagini :darkq.net
Daca asta inseamna sa fi "cooll" atunci da-o-n pula treaba !
Oricum,nu sunt eu in masura sa judec,dar raman la parerea mea ca asemenea specimene ar trebui ascunse bine de ochiul camerei de filmat si fotografiat,nu de alta dar riscam sa stricam aparatura si sa ne sara vre-un ciob in ...