duminică, 8 ianuarie 2012

Asa arat eu ...

...cand ma gandesc la Denis , iubitul meu .:X

Termopane,termopane

Iarna este sfetnic bun pentru alesii nostrii .Fiind in vacanta de sfarsit de an si inceput de an nou,mai marii nostrii( hoti) ce s-au gandit ...mai  avem niste bani in plus , stransi de la fraierii care au inceput munca inca de pe 3 ianuarie , ce-ar fi sa schimbam toate geamurile de stejar masiv si ranfortat cu tamplarie din aluminiu ,din TOATA CASA POPORULUI ?
Nu costa numai vreo , hai sa zicem cel mai mic pret , 2000 de euro un gemsor , vreo 200.000 de mii de euro , plus cat se mai i-a din comisioane , spaga de la firmele care o sa dea , ca sa castige licitatia , mai ...o afacere buna .
Astia , chiar  ne cred tampiti ?!
Chiar ne cred chelea pulii ?!
E de neconceput pentru mine si nu pot intelege ,cum de suntem atat de fraieri ?
Vine arhitectul si spune ca un termopan nu ar izola asa bine ca gheamurile actuale si ca da,trebuie reparate cateva p-acolo , ca de ..au douazeci de ani vechime geamuriel alea , dar sa schimbi toata geamaria pentru ca nu se inchid vreo 2-3,  se numeste hotie !
Dar , cu siguranta ca ,asa cum au taiat tot ce se putea taia din veniturile noastre , au ridicat tot ce se putea ridica la nivel de impozite , tva , accize , vor inlocuii si niste banale geamuri ,ca dara prostii tac si indura , ocupatii fiind sa mai facem o gaura la cureaua care ..e ferfenita ...demult.
Concluzia mea , dragi , concetateni ...e ca suntem un popor de blegi si prosti .
Uitati-va la italieni , la greci , la spanioli ,daca guvernul face ceva ce nu le convine ,toata lumea in greva generala ,de la lucratorul de la salubritate pana la controlorul de trafic aerian .
La  noi , pula , daca statul zice ca taie pensiile , angajatii rad de se prapadesc ,hahahhahha ce bine ca pensionarii au luat teapa.Daca guvernul taie salariile ,pensionarii se prapadesc de ras ,hahahhahahahce bine ca ati luat si voi  teapa . E comic de tragic cand vad ca in Romania nu exista SINDICATE !!!!Or fi  existand pe hartie , dar fara nicio dorinta de a se impune sau  de a incerca sa se impotriveasca ,din simplu motiv : si liderii de sindicat sunt corupti !
Plus ca e de neconceput ,ca intr-o tara care face parte din UE , o companie multinationala , compania la care eu  muncesc  (cu capital nemtesc si englezesc) cu peste 1000 de angajati , a doua ca vanzari pe piata  roamaneasca in domeniu , sa nu aiba un SINDICAT !!!Cine a incercat sa creeze unul a zburat cu  viteza super luminica ,fiind concediat !
Romani , dormiti-va somnul ratiunii ,dar cand va treziti  sa nu va speriati , ve-ti fi inconjurati de monstrii pe care , eu ,voi , toti i-am creat prin nepasarea si  somnolenta noastra .
Romania , saraca tara bogata ,inc-o data violata !