vineri, 1 februarie 2013

O luna a istoriei gay cu balamuc si scandal monstru

       Faptul ca sunt cam rupt de comunitate nu e o noutate,dar citind presa ultimelor zile,aflu de un eveniment destul de important al comunitatii LGBD in  Romania.
E vorba de "Luna istoriei gay".

     Pana aici nimic interesant .Acest eveniment face parte dint-un proiect european numit “Engaging hearts and minds, changing attitudes”cu  finantare olandeza,englezeasca si americana.Detalii gasiti pe lincul mai sus afisat.

No,pana aici ii buna treaba.Se pune de un nou scandal din care se va iesii numai cu o rearanjare a podoapei capilare !
Sa fim serios,scandalos e orice tine de bulangii in Romania!Dar sa organizezi un astfel de "eveniment" la Muzeul Taranului Roman e ...SACRILEGIU!!!In opinia a catorva ONG-uri.

       Iata lista celor oripilati:

 Alianţa pentru Demnitate Naţională – Preşedinte Iulian Capsali
Asociatia “Basarabii” – Preşedinte Eduard Dumitrache
Alianţa Familiilor din România – Director Bogdan Mateciuc
Liga Studentilor de la Universitatea Bucureşti
Asociaţia Mesterilor Populari din Moldova, Iaşi – preşedinte Marcel Lutic
Asociaţia Pro Vita Bucuresti – Preşedinte Bogdan Stanciu
Parohia Căueşti, Iaşi – Preot Paroh Bogdan Sârbu
Liga de Utilitate Publică – Preşedinte Rafael Udriste
Asociaţia Christiana – Preşedinte Prof. dr. Pavel Chirilă
Liga Distributistă Română “Ion Mihalache” – Ovidiu Hurduzeu
Asociația “Ortodoxia Tinerilor” – Claudiu Bălan
Fundația “Sfânta Irina”
Revista Orthograffiti
Asociatia Tinerilor Ortodocsi “Orthograffiti”
Asociaţia HRISDORIA – Preşedinte Augustin Câmpean Dorin
Asociatia Civică a Tinerilor Creştin Ortodocşi Români – Presedinte Bogdan Ivan
Asociaţia George Ogăraru pentru Cultură şi Sport – Vice Preşedinte Andreea Ogăraru
Fundaţia “Ion Gavrilă Ogoranu”
Asociatia “Bucovina Profundă” – Suceava
Fundatia „Sfintii Martiri Brancoveni” – Suceava
Preot Dinu George – parohoa din Tâncăbești, Snagov, jud Ilfov
Asociatia “Prietenii de Familie”
Revista “Familia Ortodoxă”
Asociaţia Predania
Paul Tecuceanu – jurnalist

"Ce legătură au aceste evenimente cu valorile pe care românii le-au avut întotdeauna ca model de viață și pe care Muzeul le întruchipează atât de eficient: familia şi credinţa în Dumnezeu?
...se intraba cei de la "Razboi intru cuvant" in articolul intitulat :"Sacrilegiu: MUZEUL TARANULUI ROMAN – partener al “LUNII ISTORIEI LGBT”. Fondatorul sau, regretatul HORIA BERNEA: “Prohibirea prozelitismului homosexual este un lucru folositor”

 Incepe a mi se rupte filmul .Muzeul Taranului Roman intruchipeaza familia ?! si credinta in Dumnezeu ?!!!!Serios ?
Acum serios,SERIOS ?Nu mai comentez ca ma enevez,din nou!

Ca raspuns la petitiile si acuzele aduse conducerii muzeului,institutia raspunde elegant :




        Apoi "drajii" mei,io m-am cam saturat de capetele astea patrate !Cine pula me se cred astia ?Ei reprezinta SINGURELE valori ale  tarii asteia ?Cine i-a pus sa ma reprezinte PE MINE ?!


        Daca ei cred ca familia e doar cea organizata dupa precepte  crestina ,se inseala !!!!Ca in bucatia de film  de mai sus ,familia e locul unde  copii sunt INDOCTRINATI CU BOTA ,daca,totusi, bataia e rupata din Rai!

        Chiar m-am saturat ca orice eveniment LGBD sa fie catalogat ,in Romania, ca "propaganda homosexuala",de parca ar fi o doctrina,o ideologie!
Oamenii acestia au ajuns atat de paranoici incat cred ca intreaga planeta e dezaxata,ei sunt cei normali,iar planeta e condusa de poponari.Hai sictir !
Faptul  ca o buna parte a planetei a ales sa scoata capul din nisip si sa priveasca realitatea asa cum este ea nu e o propaganda ,e doar recunoasterea DREPTULUI FIECARUIA de a se manifesta CIVILIZAT !
Iar civilizatie nu inseamna religie sau ortodoxism!

            Ce e de-a dreptul jenant in societatea noastra e incurajarea ipocriziei!Auzim cum destinsii domni "culti" ,religiosi,"parintii natiunii crestine romanesti","etaloanele" dupa care trebuie sa ne orietam existenta ne spun cum sa ne traim vietile: intre patru pereti e treaba voastra,nu ne pasa,dar cand iesiti in spatiul public va rupem in bataie!

            "Schiuzmi?!" Aaaaa,cum vine asta ?Sa punem subtitrarea.Pentru "distinsii" domni e ok sa te futi cu oricine,da cu oricine si oricum ,cu conditia sa ai o proasta acasa care sa iti spele ,sa iti calce,sa iti faca mancare,vreo doi copii si cel mai important SA NU STIE NIMENI !
Vorba aia :" nu face ce face popa,fa ce zice popa!"

Scumpii mei ,ne dorim o societate asanata moral si spiritual dar suntem de acord cu ipocrizia , minciuna si falsitatea ?
Ne ascundem in spatele unor  masti,bine infipte de zeci de secole de neputinta,secole in care nu am fost instare sa ne conducem singuri,secole in care am fost sluga tuturor puterilor care s-au perindat pe aceste meleaguri.
Acum,aceste scarbe ordinare, ridica capul si spun ca au o tara pe care au obligatia sa o apere de "propaganda homosexuala". O tara care a fost creata doar pentru a da si Hohenzollen-lor o ocupatie!
Azi ne mandrim ca suntem ... hotii europei ! Dar asta nu mai e treaba ONG-urilor crestin-ortodoxe...

Astfel de sloganuri am tot auzit ! Sunt satul !

           Unii si altii cred ca daca o hoarda de babete si mosnegi pupa moastele in zi de praznic sunt infailibil si au dreptul sa imparta dreptatea in stanga si in dreapta !

Din pacate ,noi romanii...(sau voi romanii , eu fiind doar pe jumatate) nu am stiut sa ne construim destinele liberi de orice inhibitie,sa fim ORIGINALI ,sa respectam dreptul la viata a fiecaruia !Am copiat,am copiat si am lasat pe altii sa ne formeze ca natie, constiinta nationala,ca cetateni europeni!

            Trecand peste toate aceste "amanunte" constat ca nici organizatai "Accept" nu prea gandeste cu capul de sus.In fond si la urma urmei ce are in comun muzeul taranului cu comunitatea LGBD?! NIMIC!
De ce a fost nevoie sa se mai rascoleasca in stupul de viespi ?
Cred ca stiu ,dar prefer sa nu cred ca e asa ! Sper sa nu mai fie asa! Cum asa ?
Adica ori de cate ori organizatia are nevoie de bani , mai multi bani ,se iau la tranta cu fundamentalistii ortodocsi (si nu numai) pentru a arata Europei cat suntem de oropsiti,noi gayi!

Ce mi-s unii ,ce mi-s altii !!!