vineri, 6 iulie 2012

Cu maimuta idioata la referendum

Agitatie mare la Bucuresti.Dupa ce au ajuns la borcanul cu miere,in urma  alegerile locale,USL-ul se crede invincibil si incearca marea cu degetul .Din punctul meu de vedere,ce se intampla acum in aceasta tara e revoltator!Nu am fost niciodata adeptul lui Traina Basescu.L-am privit cu neincredere,dar cu respect.Nu l-am votat pentru ca nu am fost la vot,dar daca ar fi fost sa merg l-as fi votat pe el .
De ce ? Pentru ca a demonstrat ca poate face ce altii  nu au putut.

Si eu as fi vrut ,la un moment dat,ca Traian Basescu sa plece,dar nu asa !Nu in felul acesta !
Asa cum ziceam,USL ajuns la borcanul cu miere, se i-a la tranta cu ursul,pentru ca ei stiu ca nu o sa il poata savura in tihna daca ii tot sacaie cineva.Ei stiu ca nu vor putea fura atata timp cat nenea Traian ii va trage de maneca amenintandu-i ca va striga in gura mare ca se fura daca nu va primi si el ceva !
Ei mai stiu ca nu vor putea face nimic din ce au promis,ca tara e in criza si mai ales ca ii doare in cot de popor,iar daca nu fac ceva sa i-a puterea cat mai repede,pana la toamna vor piedea bunaciunea de borcan.

Ce e cel mai frustrant e ca odata cu suspendarea "tiranului", mie ca cetatean ,al Romaniei nu imi  va fi mai bine !Ca se schimba Tanda cu Manda intre ei ,atat !
Eu personal nu pot avea incredere intr-o grupare mutant,gen USL,care este alcatuita dintr-un partid de dreapta (PNL) si unu de stanga (PSD) plus PUR-ul lui Voiculescu.E o combinatie imposibila si extrem de volatila .Daca ar invia  Campeanu si ar vedea ce a ajuns PNL-ul ar mai muri odata in chinuri groaznice!
Dar asta e alta poveste .
Intorcandu-ma la Traian Basescu suspendat,nu pot decat sa ma ingrijorez de ziua de maine .
Nu pot sa nu ma gandesc la Adrian Nastase care isi insceneaza sinuciderea impreuna cu Ucu,care intamplator e ministrul de interne,care ministru are o "intuitie extraordinara" si trimite pe seful politiei capitalei  sa impidice odioasa fapta si o ambulanta care sa il salveze pe sinucigas din ghearele ...puscariei (era sa zic ale mortii).Toate astea imi dau senzatia ca astia chiar ne cred maimute idioate .


Abia atunci am inteles pana unde merg tentaculele coruptie .Ministri,sefi de politie,de spitale ajuta un infractor sa scape de bratul ...orb al legii.
Ma intreb , daca nu era Basescu presedinte, ii reusea lui Nastase ?
CU SIGURANTA CA DA!!!
De asta e incomod Basescu si trebuie dat jos !Pe ei ,cei de la USL,ii doare in p**a de mine,de cetateanul care munceste pentru stat 5 luni pe an ,de pomana ,prin plata de taxe si impozite !
E iritant sa ii vezi cum joaca rolul mironositelor justitiare prin parlament,oripilate fiind de lupul rapitor care s-a dat la lins ..miere .
E scandalos sa constati ca criza e doar a poporului, iar prosperitatea e destinata exclusiv "ciocoilor" de guvernanti.
Din pacate din toata povestea asta tot eu ,in postura de cetatean al acestei tari,voi pierde.

Cert e ca o sa merg la referendum si am sa votez impotriva suspendarii lui Traina Basescu.De ce ?
Pentru ca NOI l-am pus acolo pentru 5(cinci) ani !Si in ultima perioanda chiar nu a  vazut vreun motiv sa fie suspendat,mai ales dupa alegeri.Poate doar pentru ca s-a lasat tranformat in carpa de sters pe jos.Si vreau sa le arat ca maimuta idioata mai si gandeste ...cateodata .