joi, 31 martie 2011

Dic,mo ! Am iesit din criza!!!

Mai sa fie ,uite ca dupa indelungi asteptari si dupa ani de zile cu cureaua stransa pana la punctul de rupere ,a venit si vestea cea buna:AM IESIT DIN CRIZA!!!!!
Asa spune domnul Boc care in curand va face poc!
Dupa spusele dumnealui la sarsitul lui martie ,adica pe 31 martie orele 23:59 trecut de fix ,am iesit din criza.
Sa rad?
=))
Sa plang ?
:t((
Nu stiu ,dar merita sa ma amuz.Daca am crezut ,pana acum ,ca mi-a fost sa vad ,sa aud cam tot ce se putea ,maria sa Boc m-a facut sa imi schimb parerea.
Desi ma simnt ca pe Titanic in momentul erectie totale ,parca incep sa ma impac cu idee ca o sa fie bine si . . . ud fleasca la minus cateva grade celsius,ca na,de murit toti o sa murim la un moment dat.
E din ce in ce mai bine la noi in tara ,sa nu ma contraziceti ,ca explodez !E inceput de primavara si daca acum nu-i bine ,cand pana mea o fi ?
Plus ca avem autostrazi ,no,daca is cele mai scumpe din lume ,ce vreti si voi ,am auzit ca or fi pavate cu diamante si marcajele din aur pur de 24 de carate,avem codul muncii care o sa ne tranforme in sclavi ... si ce daca ,asa va minunati de parca noi am fi primii ,sa ne bucuram ca nu avem stadioane unde sa ne duca ca gladiatori ,avem :-? , ce mai avem ...%-( , no ,nu mai conteza ,cred ca nu mai vreti sa stiti ce avem dar avem ,asta e important .
Ca sa sarbatorim iesirea din criza , propun ca toti romanii sa iasa pe strazi cu pancare de recunostinta la adresa slavitului conducator .
Sti ,piticanius ceasornicus ,mi-am amintit ca avem si puscarii pentru :^o ,stii ,nu ?
Dar totusi m-am razgandit ,astep alegerile ca sa imi pot arata recunostinta fata de Basescu si PDL pe deplin,ce o patit CDR e nimica toata fata de ce or patii astia .
Va doresc o iesire din criza ... chinuita si nu desfaceti cureaua ... sa nu aveti surprize :)>-