marți, 12 octombrie 2010

E noapte ,atat de noapte

Fara indoila ,facand abstractie de barbariile care sunt comise in lumea araba,aceasta parte de lume ascunde adevarate comori.Sentimente traite pana la lacrimi terminand cu hohote de ras care descretesc pana si cele mai incruntate frunti . Cu o rabdare de titan(din cauza vitezei de melc ranit al netului meu )am reusit sa gasesc ,din intamplare, melodii care te fac sa plangi fara sa sti de ce ... sa traiesti sentimente latente ,adormite in leaganul fericirii,sa iti aduci aminte de suferinta .
Scriu ascultand piesa aceasta:

...are si varianta in limba romana cantata de Adriana Antoni.Urmaresc clipul in limba araba si nu-mi pot dezlipi ochii de la interpreta ...nu mi-am inchipuit ca o femeie sa poata starnii in mine astfel de sentimente ...O fi de vina duiosia melodiei sau sentimetele care reuseste sa le transmita .
Ma desprind cu greu de Nancy si ascult o alta feblete de-a mea ,Ishtar cu una dintre cele mai indragite melodii:"comme toi"

E seara si e noapte .Manac ceva,mai privesc inca cateva clipuri iar apoi ma culc ...ziua de maine isi arata coltii ,semn ca va trebuii sa o infrunt.Dar pana atunci inca o noapte rece imi va tine de cald...visand la zile cald ,chiote de fericire si clipocit de ape limpezi .
E noapte ,atat de noapte....