sâmbătă, 31 martie 2012

Maruta si "alcoolistul" infuriat ,"gluma" de 1aprilie, la PRO TV

O farsa ,in direct, regizata de Maruta cu ocazia zilei de 1aprilie,titreaza realitatea.net.O farsa de care nici macar Israela nu stia ,ce sa mai vorbim de stiristi, care au bagat-o toata ravasita pe Andrea Esca in direct.

Mai fratilor,eu nu sunt fan a lui Maruta,chiar mi-e antipatic omu' asta si cred ca in ultima vreme s-a cam acrit,motiv sa incerce sa faca un pic de "reiting" in plus.
Maruta il aduce pe gerentofil in emisiune,pune pe tapet o chestiune  spinoasa pentru acesta ,care constata cu stupoare ca teme  emisiunii nu mai e cea care i-a fost propusa  ,cand i-au fost facute invitatiile,ala se enerveaza iar intr-un final ,la "insistentele" gazdei ,se dezlantuie.
Sincer ,mie mi se pare cam trasa de  par ideea cu farsa .Nu cred !Lasati-ma sa cred ca nu a fost  o farsa.
Saraca Israela  aproape a facut pe ea  ,de groaza , cand l-a vazut pe barbatus-o   ripostand cu  atata  ... determinare ...iar pampalaul de Maruta ,dupa ce i s-a derulat tot filmul vietii lui prin fata ochilor,a decis sa faca stop cadru la farsele facute doamne Bamboi ...stupoare !!!Farsa asta chiar a durut :))

Mno,(ne)regizata  chestiunea ,iata ca Maruta a mai primit o gura ,era sa zic in gura , un ...balon de oxigen ...sa-l tina pana se incheie sezonul ,ca dara stiti ,daca emisiunea nu strange destula audienta  ...la toamna risca sa nu mai intre in grila de  programe a  PRO TV .