duminică, 13 decembrie 2009

Bucuria de a traii viitorul

Traim intr-o lume care pare in deriva . Am zis ,pare,nu ca este .Asa se vrea sa ni se inoculeze .E nevoie de un salvator care sa repare totul.  Ni se spune o minciuna in timp ce poarta spre nimicirea noastra se deschide. 

E uluitor cum filmele americane ,super productii in care sunt pompatii milioane de dolari ,prezinta sfarsitul lumii noastre asa cum este ea acum . Ma intreb unde este optimismul nostru ? Increderea in viitor ? Oare nu am pierdut-o undeva pe drum ? Imi amintesc de filmele anilor 60 - 70 in care viitorul era atat de promitator ,iar comediile te fac si azi sa lacrimezi de ras . Cine vrea sa ne rapeasca pofta de viata ? Cine vrea sa ne faca sa credem ca nu mai avem pentru ce traii ? Cine vrea sa ne fure viitorul ?

 Viitorul e suma deciziilor noastre de azi ,noi il facem ,il creiam acum !!!!!!!!
Cum vrei sa arate ziua de maine ?
Tot asa de posomorata ? De mohorata ? 

Ziua de maine ,e asa cum ti-o faci tu!!!! Ridica ochii spre cer si priveste orizontul ,incearca sa il ajungi din urma . Asta e speranta viitorului ,ca intr-o zi vei putea ajunge din urma orizontul .In clipa cand te-ai oprit ai incetat sa mai existi . 

E lumea noastra , e viata noastra hai sa nu ni le lasam furate de dementi religiosi sau politicieni nebuni sa le aratam ca noi suntem adevarata putere ,adevarata forta . Nu noi ar trebuii sa ne temem de viitor ,ci viitorul sa se teama de noi !!!!

Daca preferi sa crezi ca pamantul este plat ,nu ai decat ,eu iti spun ca e rotund . Daca crezi ca viitorule iti e predestinat ,nu ai decat ,eu iti spun ca e inca in constructie iar arhitectul esti TU!!!!
ESTI DUMNEZEUL LUMII TALE , DE CE TE-AI OPRIT DIN CREATIE ?