duminică, 6 noiembrie 2011

Angela Merkel ameninta ca isi anuleaza vizita la Cluj ,daca homosexualii isi pun un cort in p-ta Unirii!

Si iata ca sintagma ,Clujul ,San Francisco-ul Romaniei , este una depasita si  adusa la realitate.
Chiar daca ar parea ca Clujul este fieful homosexualilor din Romania ,perceptia este una cat se poate de gresita .
Cand m-am mutat prima data in Cluj ,impresia mea a fost una negativa .Un oras murdar ,aglomerat dar totusi  cu oameni deschisi si  mullti dintre ei fara obloane .
De-a lungul anilor a inceput sa se simnta si  sa se vada rezultatul banilor pompati de Boc ,care ca prim-ministru a Romaniei ,nu  a uitat de unde a pornit .
Dureros e ca ,deseori , acesti  oameni care ne conduc ,uita cum au ajuns la putere.

In plina  lupta pentru ciolan ,edilii Clujului ,prefera sa adopte o  atitudine conservatoare fata de tot ce inseamna viata sociala ,religie si  familie.
Fluturand steagul inocentei  ,asta fiind singurul care le-a mai  ramas,se zbat din rasputeri  sa acapareze aceea  parte de romani  creduli si incuiati  (si sunt destui)turnandu-le  gogosi ,in speranta ca  vor uita ca li s-au micsorat  salariile si pensiile ,ca vor avea de platit  cheltuieli de intretinere cat tot venitul lor ,ca dupa ce vor platii facturile vor manca ...p**a!
Una din intentiile organizatorilor festivalului de film "Serile filmului Gay" era amplasarea  unui cort in p-ta Unirii .
Ei bine ,intentia este refuzata de primarie ,pe motiv ca staful Angelei Merkel si-ar anula vizita la Cluj ,
conform purtatorului de cuvant al primariei Cluj ,Oana Buzatu.
"Nu am putut emite aceasta autorizatie din motive de securitate, legate de vizita Angelei Merkel la Cluj. Exista riscul ca staff -ul de securitate al cancelarului sa anuleze vizita", a declarat pentru Stiri de Cluj Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al primariei Cluj Napoca.(sursa ).

Aceasta scuza penibila m-a facut sa rad cu  gura pana la urechi !
Angela Merkel ameninta ca isi  anuleaza vizita la Cluj ,daca homosexualii isi pun un cort in p-ta Unirii!!!!
E hilar de ...jenant .Chiar  mi-o imaginez  pe doamna Merkel venind  la Cluj si  privind pe fereastra din biroul domnului Apostol intreaba :"herr Apostol ,ce este cu  acel cort in piata.
Pai ,doamna Angela e ...e ..cortul homosexualilor ,stiti ...
Ce?!,se mira Angela ,nu va e rusine ? Unde imi  e parpalacu  ,ca  eu am plecat !"
Domnu  Apostol ,esti  de toata jena !
Ar fi fost  un plus pentru  Roamania ,pentru Cluj !Intraga media germana ,si nu numai ,care ar insoti-o pe cancelar ,ar fi comenta  pozitiv un astfel de eveniment .
Ma mir  ,dar incontinuu ma mir ,cum Romania "scapa" astfel de oportunitati de afirmare ca stat liber si tolerant cu  orice fel de minoritate .
Ar fi fost un punc in plus pentru Cluj in afirmarea  lui ca oras european!
Domnii edili uita ca afacerile se fac cu oameni nu  nu inima !Nu invatam nimic ce la unguri ,de exemplu .
Daca stai  sa faci niste planuri ,domnule Apostol ,s-ar putea ca 5-6% sa te incurce   la viitoarele alegeri .
Pe pensionari si pe muncitori nu mai  puteti conta iar a te baza pe oamenii religiosi  ca baza pentru  castigarea alegerilor ..e cam riscant .
Sunt convins ca reactiile negative aplasarii unui cort in p-ta Unirii ar fi fost putine ,beneficiile aduse imaginii orasului ,uriase .
Suntem romani ,nu  stim specula  niciodata nimic .
Ca reactie la refuzul autoritatilor ,echipa organizatoare  a SFG a organizat un "flash mob"exprimandu-si nemultumirea prin lansarea  unor baloane  colorate in fata sediului primariei Cluj.
La actiune a fost  prezenta si  Catinca  Roman ,care sustine  comunitatea gay .

"Sunt uimita, ma mir ca dupa 20 de ani intr-o tara care face parte din Uniunea Europeana se mai intampla astfel de chestii. Cred ca ar fi de bine ca toate canalele media sa fie implicate, pentru ca in media lucreaza foarte multi oameni educati, care ar trebui sa fie mai deschisi fata de astfel de lucruri. Cred ca ar fi bien ca personalitatile sa fie atrase alaturi de comunitate. Sfatul meu catre organizatori este sa implice cat mai multa lume care sunt simboluri in tara asta", a declarat Catinca Roman.(sursa)