joi, 27 octombrie 2011

Cea mai proastă glumă a naturii

Am gasit o postare interesanta sub titlul "Cea mai proasta gluma a naturii" pe un blog de care m-am impiedicat in timp ce vagabondam pe net.Blogul se numeste :Wild thoughts.
Este scris de o femeie si are cateva postari care merita toata atentia.Pozitia dansei fata de persoanele gay este interesanta si merita analizata.
Am facut un copy si paste a textului ei ,sper sa nu se supere .

Cea mai proastă glumă a naturii

Cea mai proastă glumă făcută de natură sunt persoanele homosexuale. Nu o luați ca pe o ofensă și să nu mă acuzați de homofobie, mai aveți răbdare să mai citiți puțin. Am mai spus pe aici că nu contează cu cine te iubești dacă asta te face o persoană mai bună, deci nu sunt pro, nu sunt nici contra, mi-e oarecum indiferent.

Fiecare dintre noi pierdem ceva vreme căutând partenerul perfect. Unii dintre noi nu îl găsesc niciodată. Atunci când suntem în căutarea lui cele mai mari temeri sun chestii de genul:

  • dacă atunci când îl/o întâlnesc e deja luat(ă)
  • dacă îl cunosc la momentul nepotrivit (la o înmormântare/praznic de exemplu, zic și, eu, alte exemple nu am acum)
  • dacă nu mă place?
  • dacă e mult mai bogat sărac decât mine?
  • dacă X sau Y sau Z sau …

Sunt multe temeri, dar dacă hormonii sunt pe aceeași lungime de undă și măcar una din persoane e hotărâtă tare, se pot depăși aceste temeri și se poate ajunge să ai o relație. Cât va dura și dacă va dura deja e altă problemă. Dar măcar ai ocazia în timpul relației să cunoști mai bine persoana, să vezi dacă te potrivești cu ea, dacă are material de partener pe termen lung și alte asemenea. Că nu toți suntem norocoși să ne îndrăgostim la prima vedere și să fie the one.

Sunt sigură că homosexualii au existat dintotdeauna, ce să-i faci, specia umană (și nu numai) este una foarte curioasă. Nu înțeleg de ce ne-a luat 2000 și ceva de ani (și încă lucrăm la asta) să acceptăm și să recunoaștem că nu e nimic rău în asta. De ce spun totuși că ei sunt cea mai proasta glumă a naturii? Pentru că homosexualii nu umblă pe stradă marcați cu o bulină sau ceva să știm din start că asta sunt. Din cauza societății noastre încuiate se ascund, încearcă să treacă drept hetero și în consecință pe lângă faptul că sunt ei nefericiți, fac nefericiți și pe cei care s-ar putea îndrăgosti de ei, dar nu ar avea nici o șansă pentru că nu au sexul preferat de aceștia. De asta sunt o glumă proastă, pentru că le ia ceva timp să își găsească identitatea sexuală și apoi și-o ascund, rănind sentimentele altora.

Plus noi oamenii avem un defect mare de tot, ne atrage ca un magnet fructul oprit. Și dacă toate problemele de mai sus pot fi depășite când iubești pe cineva, ei bine asta cu orientarea sexuală chiar NU, ceea ce face fructul nu oprit, ci interzis cu desăvârșire. De asta aș vrea să fie acceptați și integrați în societate și să accepte să poarte un ecuson ceva. Pentru că să știu din start ce bărbați sunt accesibili. Nu să aflu după jumate de oră de conversație în care deja am descoperit că omul acela are toate calitățile de pe lista mea, că are o specificație de fabricație ce îl face incompatibil cu mine. Cu ce mai putem compara persoanele homosexuale, cu contractele bancare care au clauze cu steluțe explicate clar cu text de 6 în footer.

Deși societatea nostră este cea care provoacă problemele, să vă explic de ce homosexualii sunt o gluma proastă a naturii. Ei bine, specia umană are două sexe cu rol bine definit. Relațiile între același sex sunt o anomale fără nici un rezultat practic pentru specia umană. Atunci… de ce?

Dar nah, ăștia suntem, ăștia defilăm.

Motivația postului ăsta este faptul că Zachary Quinto a declarat că este gay. La 34 de ani. I-a luat oleacă să se accepte. Sunt curioasă câte inimi de femei a frânt până la 34 de ani.

Postarea originala o puteti accesa aici .