miercuri, 19 ianuarie 2011

Incredibil

Dupa o zi obositoare la servici ,ma asez comod in fata monitorului cautand un site interesant, descoperit intamplator cu o seara inainte.
Din postare in postere ,din linc in linc ajung, pe un blog al unui preot ortodox.Nu sau link-uri , nici citate.

Am ramas totusi bulversat de ceea ce citem acolo . Ma gandeam :"ei e parerea unui om,in fond si la urma urmei",dar urmand blogrolul si link-urile pe siturile asemanatoare ,apoi cu o simpla cautare pe Google ,am putut contura putin cate putin, chipul unei fiare gata de atac,o fiara care e legata de lanturile dreptului individului la autodeterminare,la viata ,la libertate.

Nu exista blog de propaganda crestino-ordodoxa care sa nu contina insulte la adresa altor culte ,la adresa masonilor , gayilor si evreilor.
E interesant cum o institutie care se vrea a fi recunoscuta ca descendenta a invataturilor lui Isus(Biserica ) , e izvor de intoleranta si principala instigatoare la ura .
E normlal sa existe puncte de vedere diferite dar e anormal sa jignesti pe cineva, doar pentru ca nu ii poti intelege comportamentul iar pe cei care au capacitatea de a trece peste micile diferente ,ii cataloghezi ca fiind redusi si doar rezultatul unor manipulari din partea unor elite cu foare putin creier.

Faptul ca sunt gay si sunt catalogat ca" împingătorii lutului la deal"de un nimeni ,doar pentru ca exist pe lumea asta ,spune foarte multe de puterea empatica de care da dovada autorul blogului . Spune foarte mult de puterea de intelegerea cuvintelor Mantuitorului si mai ales de punerea lor in practica .

Paranoia celor care scriu aceste bloguri este fara margini ,de vreme ce in opinia lor ,pana si filmul de prezentate a jocurilor olimpice din Marea Britanie este gay .
Am urmarit filmuletul ,ce sa zic ,nu-mi pare deloc gay.Curcubeul e simbolul renasterii,conform Bibliei si a fost preluat de asociatiile gay ,dar nu numai ."Doar pentru ca "magic fm "are o sigla colorata
nu inseamna ca e un post de muzica gay.O afirmatie absurda .
Paradoxal e ca ,in opinia lor ,vinovati pentru tot raul din lume sunt "jidani",tiganii,gayi,masonii si sectele .Ei sunt unicii detinatori al adevarului.

Intr-o postare ,"fratele"era oripilat ca la conducerea unei sectii de politie ajunge o lesbiana .
De acolo se naste o intreaga teorie a chibritului ,cum vor fi femeile infractor favorizate sau molestate de lesbiana libidinoasa.

Sau domnul parinte frate era indignat ca undeva aiurea ,o asociatie cerea legalizarea parteneriatului civil in trei ,adica asa numitul ménage à trois si uite asa se duce pe pula familia traditionala .Pai aici ma enervez . x(
Da Avram ,ce pula mea de aranjament avea, cand s-o futu cu sluga lui ? Avea o scuza ,nu ? Ii trebuia un mostenitor ,cica.Si apoi Sara ,o alunga pe curva, pentru ca Avram incepuse sa o placa mai mult .Halal familie traditionala .Tipic ortodoxa.Da ce vorbesc,Avram era jidan imputit ,adica tata tuturor jidanilor .Il putem lua ca exemplu?Nici vorba ,in opinia lor .Daca Isus nu ar fi avut descendenta din Avram , cu siguranta acesta ar fi sfarsit in uitare .

Da ,rezolva ei si cu Isus .Cam nesimti si Isus asta ,ce dovada de moralitate si sprijinire a familiei traditionale a facut ramanand burlac,colac peste pupaza, mergea insotit de o gramada de mironosite,o iarta pe curva aia prinsa in plin fapt demonstrativ a consumarii energiei erotico sexuale,adica pe romaneste ,o prind in pula la unu insurat,ca pe urma sa se lase sarutat de Iuda pe gura.Ca dara, asa cum ziceam mai sus ,jidanii,tiganii,"impingatorii lutului la deal "sunt devina pentru colapsul global,pentru schimbarea climei ,pentru foametea din lume .In definitiv ,hai sa ii punem o coroana lui Hitler ,ce bine era de isi savarsea raposatu opera de exterminare.

Ce ma mira pe mine e ignoranta acestor domni , care traiesc intr-o lume facuta de ei insisi ,rupandu-se de realitatile istorice si cotidiene ,isi inchipuie lucruri si cred ca numai ei au dreptate .
Promit sa nu mai intru pe bloguri "sfinte"ca simnt ca ma i-a dracu :))