luni, 28 martie 2011

PSI si jocul de-a "hakeritul"

O idee devianta , o campanie de marketing aberanta urmata de un val de critici din partea blogosferei gay din Romania . Se pare ca pozitia de victima ne prieste foarte mult ,de vreme ce o intreaga campanie este promovata prin intermediul unei inselaciuni.
Luni ,28 martie ,dimineata ,vreau sa intru pe totalgay.ro si vad ceva de genul :


Primul instinct a fost sa dau clic pe clipuletul postat pe youtube,dar se pare ca fusese sters de site pentru ca incalca regulile .Im plimb ochii pe pagina respectva si vad mesajul cu super eroul (cine pana mea , o fi si asta ?? :-?? ).Dau alt clic pe ce scrie p-acolo si ma vad "fugarit " pe un site anti gay ,care se numeste antigay.ro .
Hmmm,stau si rumeg :-/ ,e prea cusut cu ata alba ...cine sa "hakereasca " situl celor de la PSI?:))
Hai sictir .=))
Am inchis calculatorul si al plecat la munca.:(
Eram intrigat ,si incercam sa intorc pe toate fetele ce si cum si de ce ....si chiar nu avea nici-un motiv ca acel site sa fie atacat.
Stiu acest site de cand s-a lansat ,faceam parte din echipa SFG ,am fost printre primi,din Cluj ,care si-au facut cont acolo ,cred ca am fost al treilea sau al patrulea.Am cateva postari acolo si stiu ca nu e un site prea vizitat din motive bine intemeiate:nu e un site porno.
Ajuns acasa ,dupa-masa ,intru pe net si citesc de prin bloguri cum ca defap totul a fost o campanie de marketing si ca defapt domeniul antigay.ro este tot al PSI si este gazduit de serverele acestora.
Le-a reusit ,nu l-eareusit ,asta nu mai stiu ,cert este ca spectacolele ieftine ,gen piranda cu fusta in cap ,batandusi fofoloanca , este strategia suprema de a atrage atentia cu orice chip.
E cidat cum unii nu inteleg ca sunt doua feluri de a te face vazut ,auzit ,cunoscut ,adica de a atrage atentia asupra ta :
1) sa faci pulbere WTC detonand avioane in el
2)sa fi intr-adevar cel mai bun ,in tot ceea ce faci, incununand cu succes toate activitatile tale .
Cei de la PSI au adoptat rolul de Bin Laden ,"terorizand"comunitatea cu false atacuri homofobe de pe situri gazduite de chiar servarele lor.
Incep sa ma indoiesc ca mai am ce cauta pe acel site ,incep sa ma indoiesc ca vor mai fi vreodata credibili si cel mai rau e ca au dat dovada de imaturitate ,isterie si prostie in fata unor oameni care care habar nu au ce inseamna gay,iar daca ei le ofera imagine de fata proasta de la tara violata ,abandonata si "hekarita",nu fac decat sa ne meritam eticheta pusa de cei care nu ne intleg ,anume de deviati si anormali de bolnavi si sodomiti .
Oricum ,scopul nu mai scuza mijlocele ...nu aici ,nu acum nu cu noi .
Rusine .