luni, 13 iunie 2016

50 mai putini, o natiune mai fericita

         La sfârșitul săptămânii trecute 50 de oameni mor, în Statele Unite, din cauza urii zamislite din pure convingeri religioase. Ura alimentata de impotenta de a accepta ca alții nu sunt ca tine, sunt altfel și
acei alții au dreptul la viața.

         Unda de șoc pare ca ocoleste Romania. Motive ar putea fi multiple: sunt americani, deci ii uram pe americani, sunt gay..in pula mea gayi sunt bolnavi, suntem o țara de crestini care merg după principii creștine.

Ma așteptam la comentarii pline de ura din partea arabilor, a musulmanilor, dar nu m-am așteptat la valul de ura venit din partea unor crestini care propovadueisc iubirea de semeni.

Îmi dau seama ca speranța mea de a vedea o Romanie ca afara moare. Cel puțin nu cu așa oameni nu cu așa mentalitati.

Vedem cum Bisericile Creștine accepta tacit CRIMA. Da, așa este!

Nu am văzut niciun pastor, preot sau lider religios care sa iasă în făță și sa spună: „fratilo, vorbim de moartea a 50 de OAMENI! Nu americani, nu gay, nu negri! Oameni!

Am fost toți ori Bruxelles, ori Charlie... nu am văzut pe nimeni să fie Orleans. De ce ?
Răspunsul este simplu!

Dumnezeu urăște gayi, iar pedeapra este corecta! MOARTEA! Solidaritatea este selectiva, in functie de preferinte! Nu conteaza ca francezii ne fac hoti si tigani! Am fost toti Charile! 


Într-o țara în care, fără scrupule, Bisericile Creștine se ALIAZA după niște ONG-uri palide, împotriva unei minoritati adunand semnături pentru a ridica la nivel de lege URA, chiar nu văd de ce aș rămâne șocat ca liderii religioși ..tac, iar prin tăcere acceptarea tacita a acestei crime.
Nu ar trebui sa rămân mut și consternat când văd ura alimentata și crescuta de Biserica.

Oarecum, sunt /am fost prost cand am crezut ca Romania va fii vreodată democratica.
După 50 de ani de comunism, 20 de hotie capitalista cu siguranța ca nu avem cum sa fim integri.

            Nu cu Mama Rusia lupatand  și câștigand în Romania! De data asta nu cu tancuri ci cu idei și convingeri pur ... crestine!
E greu sa creezi, de capul tau, astefel de "Coalitii pentru familie" care au apărut în Europa Centrala și de Est. E greu sa nu crezi ca finantarea lor nu are filiera  rusofone, e greu sa crezi ca o mana de oameni, fără directive și bani pot pune în mișcare un întreg mecanism de modificare a legislatiei. Vezi Sovenia, vezi Ungaria, vezi același procedeu în Roamania.

      E putred de suspecta asemanarea, organizarea și manifestarea acestor organizații „pasnice” care nu doresc decât binele societății, protejarea ei de relele vestului și liniștea copiilor noștri.
Ce poate fi mai nobil? Cum poți prostii prostimea ? Creezi o amenințare, o conturezi bine după care elaborezi legi care sa fereasca cetatenii de plaga fabricata.


     Azi în Romania, amenintarea sunt gayi! Familia crestina e  amenințată de fenomenul homosexual.
Nimeni nu apeleaza la experiența Olandei, par exemple. După zeci de ani de la legalizarea casatoriilor intre persoanele de același sex, oare, cât a crescut sau a scăzut numărul divorturilor, a casatoriilor hetero, a natalitatii? Nimeni nu e interesat cu cât a crescut numărul gaylor și cât de mult a transformat societatea „propaganda gheista”? Au o experiența de zeci de ani!
Stiti de ce?  Pentru ca e demonstrat ca procentajul populatiei gay nu depaseste 10 % din numarul total al indivizilor! Iar impactul asupra stilului de viata "normal" hetero este nesimnificativ!

Dar nimeni nu pare sa observe ca adevăratul pericol pentru familia traditionala este SARACIA,
programul perelungit la munca pentru bani de căcat, corupția adusă la rang de lege, stresul grijei de mâine.

Dar, e ok sa ii facem pe gay responsabili. Pe ăștia ii putem împușca și toată lumea o să aplaude.


Daca ascultati acest discurs al urii o sa intelegeti ca religia e intr-adevar radacina tuturor relelor! 
Dar, putem sa fim cu un pas inainte, putem sa spunem nu fricii, sa iesim de sub poala popii si sa incepem sa exploram lumea asa cum e ea, nu cum ne-o indica altii!