vineri, 9 august 2013

Robu:"am inchis un singur club,unul de gay!"

      Cu cat se apropie alegerile europene,politicienii nostrii,aflati in condcedii "bine meritate"prin tarile ...era sa zic calde,asadar prin tari indepartate,ca de ...Romania nu se ridica la pretentiile lor ,incep sa faca campanie eletorala ,unii (cum este domnul primar din Timisoara)uita pentru ce sunt alegeri si incep sa isi adune electorii cu gandul la viitorul nu prea indepartat !

       Nu ne  mai pot promite drumuri si autostrazi ...ca sunt gata... intrerupte lucrarile,nu mai pot promite salarii mai mari ca deja ne merge mult mai bine ca in unele tari ...bananiere ,dar pot promite moralitate !
Ei da , MORALISTII se lupta sa mearga ...culmea,culmilor : in templul descreeratilor ,necredinciosilor si decazutilor moral si spiritual ,ati ghicit ,nu ?PARLAMENTUL EUROPEAN !Sursa tuturor relelor care s-au abatut peste Gradina Macii Domnului!

Asa e! Cu un discurs plin de verva si patos,domnul primar de pe Bega,are cu ce se lauda: a inchis un singur club :de gay !Dale-n fazan de tramvaie !Asta da realizare !URAAAAAA!
Extraordinar !In Timisoara nu functiona ,adimnistratia locala si era tulburata rau de tot tanta Flore cand se uita la Suleyman Magnificul, din cauza unui nenorocit club de gay !


Iar daca naivul investitor ,domnul Dunareanu, ii cere socoteala ...pana si pe facebock,primarul ii spune :


Nicolae Robu D-le Lucian Dunareanu, putina decenta in ton v-ar face sa pareti mai onorabil, nu credeti?! Stiti f. bine ca realitatile sunt altele.


Bineinteles ca realitatile sunt altele !

Stie domn' primar mai bine !
Iar chestia cu onorabilitatea !Luciane,tu nu vezi ca nu esti onorabil ?!Esti gay ,ce plm,nu esti de nivelul domnului primar care are  inalte standarde spiritualo-crestin-...bujumbureze(era sa scriu europene,radeu si curcile de mine!)

Intre timp timisorenii poat rasufla usurati ,valul de caldura care s-a abatut in Banat,a ocolit Timisoara ,oras cu inalte standarde moralicesti si spirituale !Asta datorita numarului mare de biserici si inchiderea singurului club de gay din oras !

Lasansd gluma la o parte,nu poate trece o zi fara sa nu ma minunez de oamenii care conduc Romania si incetez a ma mira de ce Romania o duce cum o duce !

Pentru domnul primar nu conteaza ca un investitor s-a dus pe pula,asa pe romaneste !
Nu conteaza ca nu mai incaseaza niste bani la buget(are destui!)
si de ce ar mai conta un amarat care sa aiba un job platit cu salariul mediu pe economie !Pur si simplu i se rupe !

Prejudecatile ne omoara !Nu invatam nimic din occident !Aia scot bani din piatra seaca,dar care l-au omorat pe Dumnezeu,ce-i drept  !Olandezii ,de exemplui,au legalizat prostitutia,deci au impozitat-o iar banii sunt pompati in educatie !!!!

La noi !? Punem "infama meserie " la zid dupa care, tatii primari sau nu ,isi  duc baietii la "curvele" ilegale  ca sa devina barbati !!!!

Poate ca nu e rau  sa inchizi cluburi si sa deschizi biserici ,dar spitale cand deschideti ,domnilor edili?

Intr-adevar e mai usor sa spui unei babe ametite de caldura, cand intreaba de ce nu are bani sa-si cumpere apa minerala:"am inchis un club de gay "!
Baba uita de sete si sparge vasul de alabastru,asemeni Mariei,sora lui Lazar cel inviat din morti ,si il toararna pe picioarele noului mesia inchizator de baruri de gay !

Sa ii mai transmit "RUSINE"domnului edil ,ete na ! Nu are ! Si ma trezesc ca imi transmite si mie sa tac ,ca sa fiu onorabil,ca poate vorbeste cu aia de la Google si imi sterge contul !
Una peste alta (parca suna mai bine decat "unul peste altul"!) ne tot pizdocim de dobitocii care ne conduc .
Da cine p**a lu' Dzo, ii alege ?! Cine ? !