marți, 24 august 2010

Astia ,ce-s?!!!!!

Pakistan...Unde altundeva se putea intampla ?
In lumea asta condusa de "dUMNEZEU" crimele sunt pretutindeni .Ucidem ca sa ne simntim bine ,sa aratam ca suntem puternici .Atotputernici.Atunci cand credeam ca nimic nu ma mai poate soca ,ingrozii,oripila , uite ca se intampla contrariul.
Te ingrozesti cand realizezi ca tari ca acestea ,pline de "oameni" indobitociti de aLAH si mAHOMED exista de adevaratelea .Realizezi ca viitorul este atat de sumbru .Aceste bestii cresc doar pentru a fii inrobiti "educati"pentru a ucide.Banuiesc o umbra si te omoara fara somatie .
E lumea lui alah a lui mahomed .E lumea lor, creata dupa chipul si asemanarea zeilor pe care ii slujesc .Privesti, te ingrozesti si te rogi sa nu te intalnesti cu asemenea monstrii.
Pakistan sau oricare alta tara musulmana ar trebuii sa primeasca numele de UCIDISTAN. Asa le numesc eu pe toate .

2 comentarii:

Anonim spunea...

Vazusem si eu pe hotnews respectivul reportaj si am ramas mut de uimere...cum draq se mai poate intampla asa ceva in ziua de azi...si culmea toti se imbulzeau sa filmeze cu telefoanele mobile. Ce e tragic e faptul ca acei tineri nici macar nu erau vinovati!!! Acum cine va fi tras la raspundere...or everything was just for fun?

zossor spunea...

...iar oamenii continua sa se considere "regn superior"