luni, 26 septembrie 2011

In drum spre munca

Uf ...iar a inceput saptamana ...una nu chiar asa grea ..dar din ce in ce mai grea .
Trebuie sa merg la munca in fiecare zi ,iar asta se intampla dimineata ...tocmai cand somnul e cel mai dulce .
Azi dimnineata a fost o cursa contra cronometru ...trezit tarziu ...totul pe fuga ,nu tu abonament ,care a avut tupeul sa expire tocmai in ziua de sabat ,cumpara bilet, autobusul in statie ..noroc cu bosorogii anchilozati care abia au urcat in autobus si ...si urc gafaind...Luni dimineata toata lumea cu masina pe strada,ce credeti ?ABUTEIAJ!!!
Juma de ora din Gheorgheni pana in Cipariu ...no ,ghinion.Cobor cu o statie mai repede ,ca am crezut ca o sa tina blocajul si o sa fac inca o juma de ora pana in Pta Avram Iancu ...dar ,ca in batjocura drumul se goli si ...partie ...autobusul porneste agala si ajunge la timp in statie ,in timp ce eu ...patrulez ca un pinguin infuriat cu cea mai mare viteza ...spre Regionala .
In timp ce asteptam troleul ,mi-a venit in minte o faza dintr-un film cu celebrul Fantozzi ,faza in care ne era prezentata graba,stresul si nervii dimineata de dimineata cand bietul Fantozzi trebuia sa porneasca la serviciu.

Ajung la munca si dupa o zi de stres ne baga seful intr-o sedinta ,ne-o trage la toti pana la oua si apoi ne lasa sa mergem la casele noastre .
Obosit ,abia astept sa vina ziua de maine ca sa o pot lua de la capat .
Maine va fi mai frumos ,deja va fi marti.Numa marti !?FUTUIIIIIIII!