marți, 14 februarie 2012

Matt Bomer a dezvaluit ca este gay

Se pare ca toata lumea "buna" e pe invers ,iar eu care credeam  ca sunt singurul de pe lume .:))
"PROCINEMA.RO"titreaza :

Milioane de femei dezamagite. Unul dintre cei mai sexy actori ai momentului, Matt Bomer a dezvaluit ca este gay.

Milioane de femei dezamagite. Unul dintre cei mai sexy actori ai momentului, Matt Bomer a dezvaluit ca este gay


Cu toate ca circulau foarte multe zvonuri pe seama sexualitatii sale, admiratoarele actorului Matt Bomer au fost lasate cu inima trista dupa ce vedeta a dezvaluit ieri ca este gay.

 



Actorul va filma in acest an pelicula care va aduce pe ecrane perioada anilor '80 in care virusul HIV lua amploare in SUA  - “The Normal Heart” regizata de Ryan Murphy creatorul serialelor de televiziune “Glee” si “Nip/Tuck” si al filmelor “Eat Pray Love” si “Running with Scissors"


Actorul american de 34 de ani este faimos pentru ochii sai albastri si a fost inclus in ultimii ani pe listele celor mai sexy staruri ale mai multor reviste.


Sursa foto: Getty


Vedeta din seriale precum „White Collar”, „Chuck”, „Traveler” sau „Tru Calling” a dezvaluit sambata ca este homosexual, dupa ce i-a multumit iubitului, Simon Halls, si celor trei copii ai lor, la decernarea premiilor Steve Chase Humanitarian.
Acu ,ce sa facem ,supararea femeilor ,bucuria ... "divelor "!!!! =))
Apropo de dive  !
Nu mica ne-a fost mirarea cand,in presa de scandal,a explodat vestea despre preferintele sexuale a le lui Whitnei Huston,aflandu-se de secretul bine pastrat de la fostul ei  sot .
Da Domne,cat mai multi sa fie gay !:P