marți, 9 iunie 2015

Hai, strange-ma in brate

Nu e tocmai usor sa iesi dintr-o relatie.Nu orice fel de relatie, ci o relatie de aproape 7 ani. E greu sa stii ca persoana cu care ai impartit totul 7 ani nu mai e langa tine, nu iti mai poarta de grija, poate se fute cu altul...dar oricum toate aste sunt inerente dupa o despartire.

        Ma uit inapoi, cu jind, la ce a fost si imi doresc ceea ce a fost la inceput, ca apoi sa vad sfarsitul si nu mai vreau nimic.
Deschid Romeo, deschid Grindr si constat ca in 7  ani nu s-a schimbat nimic...chiar nimic. Aceleasi "pițipoance",aceleasi obiceiuri, dar diferit sunt acum EU.

      Imi iau aer in piept si intru in valtoare...intalniri, sex, alcool, fițe...dar asa cum ziceam... de data asta eu nu mai sunt cel de acum 7 ani. Daca la inceputul inocentei mele, dupa ce ma futeam cu unu, a doua zi ii scriam un sms la care primeam un raspuns sec "cine esti ?" eram atat de suparat si contrariat, azi ...trimit eu raspunsuri de de genu ..."da, cine esti ?
Am vrut sa imi satisfac orice curiozitate ..am facut-o...si am intalnit chestii extrem de amuzante.

          Una din chestiile amuzante a fost intalnirile cu asa numitii iubitori de inteligenta, din punctul meu de vedere doar niste refulati care nu stiu cum sa faca sa suga o pula cat mai elegant posibil, nimic mai mult !

             Apoi, cei care "pun" sentimente, ii vad si ma distrez. Vin, cica, ne uitam la filme, mancam popcorn si bem bere. Dupa care se cuibaresc in bratele  mele, incepe sa le "bata" inima si isi doresc mai mult, dar cu a doua ocazie te trezesti ca...au uitat de ei in seara in care trebuia sa va uitati la al doilea film..
Explicatie: "era atat de placuta atmosfera ca, pur si simplu am uita sa te anunt ca nu mai pot veni".
Ti se trimite SMS a doua seara cum ca "nu vreau sa te pierd, esti prea bun imi pare rau, dar am uita de mine..."

Asta a fost fara subtitrare, cu subtitrare ar fi fost:

"m-a futut unu de  m-a durut in pula de tine si de filmul tau, dar ala atat a vrut, n-a vrut sa se uite la cacatu meu de film, nu a platit berea si popcornu' si ..am ramas fara banii de chirie..., ma poti imprumuta tu ?"

         Trec cu vederea, ca ma doare in pula si pe mine de el..pentru ca eu la randul meu ma fut cu altcineva si ma bucur ca a "uitat" de el in seara aia pentru ca eu mi-am tras-o in 3, asta e, soarta de gay.

Dintre toate chestiile urate..cel mai mult urasc minciuna si ipocrizia!

Recunosc, nu sunt o curva, dar ma port ca una!

Unul imi spunea "imi place ca tu esti aici cand eu ma simt singur". WTF?!
Serios ?!
I-a mai du-te-n pizda matii!

Ma suna intr-o zi, acelasi individ, ii raspund, se balbaie, stiu ca a gresit, dar nu stie cum sa iasa din situatie. Eu il "ajut" si ii amintesc ca a zis sa ne vedem la o pizza in oras. Zice ok, ne vedem. Ne intalnim si observ cu amuzament ca imediat ce m-am ridicat sa merg la baie isi ia telefonul si incepe sa vorbeasca,probabil cu tipul cu care trebuia sa si-o traga, dar a gresit sunandu-ma pe mine =))).Are atata treaba, este atat de grabit, i se citeste disperarea pe fata, iar eu manac atat de incet pizza aia si imi comand inca o bere! =)))
E amuzant!
Ma intreb...  cum ar fi fost daca investeam sentimente, asa cum faceam la inceput?
Acum e amuzant!
Extrem de amuzant !

Sfarsitul primei parti .