miercuri, 23 noiembrie 2011

Sfidarea logicii

Chestii pe care pur si simplu nu le inteleg !Ma depasesc si imi sfideaza logica !
Citeam  pe StiriGay.ro despte boicotul Noii Drepte cu ocazia difuzarii filmului "Noi doi" in cadrul unor proiectii DaKino  la Cinema  Scala .
Eveniment la care a participat,printre altii ,si ambasadorul Frantei la Bucuresti.
Ceea ce imi sfideaza logica e inversunarea unor astfel de organizatii ,gen Noua Dreapta ,impotriva unor comunitati pasnice ,care nu vor decat sa traiasca in deplina egalitate cu  ceilalti .
Chiar nu  inteleg ,ce cautau reprezentantii acelei organizatii in locuri in care se desfasoara evenimente  pe care ei nu le inteleg ,iar daca nu le inteleg devin agresivi  si  aprind torte  ca pe stadion !Ma gandesc ,ca  poate ,or fi crezand ca e vre-o proiectie porno in care doi si-o trag iar al treilea o linge si dezamagiti fiind ,au inceput sa vocifereze,pentru ca ,efectic ,eu nu cred ca membrii Noii Drepte au auzit de arta ,cultura si  diversitate .Sunt chestiuni restrictive pentru  ei ,nu le inteleg ,chestiuni care ii inhiba facandu-i violenti .
Inca mai cred  ca au confundat sala de cinema cu  stadioanele unde blatuieste nea  Jiji,luati de val ca nu incepe meciul ,s-au gandit ca putina atmosfera nu strica . Unde e bunul simnt in Romania ?
Cine iti  da voie sa  deranjezi un eveniment  ,doar pentru ca tie nu iti place de...tipul,tipa,organizatia care organizeaza evenimentul ?
Ce va urma din partea noii drepte ?Ce vor boicota in continuare ?Moscheie ?Sinagogile ?Bisericile neo-protestante ?
Ce ii va deranja in viitor ?
E agasant si enervant sa ii vezi intrand  pe siturile noastre varsandu-si veninul ,invadandu-ne spatiile personale cu sloganuri neo-naziste ,instigand lumea la ura si moarte !
Noi ,bulangii suntem ultima problema a  Romaniei ,in viziunea lor.
Nu conteaza ca ieri s-a dat liber la macelarirea cainilor fara stapan !Ne !!!Ca la noi la nimeni !
Incepem cu prietenii nostrii cei mai buni ca sa avem antrenament pentru a extermina  dusmanii !
Ce conteaza ca primarul  de Cluj baga in buzunar sute de mii de euro ,din mita,numai daca vroiai sa instalez un cort in centru.Ce conteaza ca in alte tari ,doar daca exista suspiciuni ca persoana ar putea  fi  arestata ,isi prezinta deminia instantaneu ....Nu conteaza la noi !Ramane Apostol primar pana iese din puscarie .
Asta ii deranjeaza pe ei  un film  slabut ,cu  actori aproape amatori ,un film de inceput  a unui regizor aflat la inceput .Astea sunt probleme care merita toata atentia  lor  ,boicotarea proiectiile de fim .Plictis si lipsa de ocupatie !
Da ,trebuiau sa se poarte ca niste  boi ...doar asa se putea deduce apartenenta rasei  careia apartin .