joi, 16 august 2012

Edge of Glory cu Lady Gaga in Romania homofoba

Am trait s-o vad si p-asta .Lady Gaga in Romania !!!!
Intr-o tara cu peste 60 % din populatie homofoba inraita,care ar prefera un criminal in serie ca vecin decat un gay amarat,cu greu presa se abtina sa nu comenteze negativ despre diva,nu de alta dar daca nu esti si prost si fudul ...degeaba .Asa ca ne mandrim cu evenimentul .Desi nu-i intelegem mesajul,ne kkm pe piesele si videoclipurile ei ,habar n-avem ce o face atat de faimoasa ,totusi o primim cu cu un zambet de umil sevitor pupincurist care ranjeste doar pentu ca crede cava castiga si el un pumn de arginti .

Toti stiu ca e ambasadorul homosexualilor , de aceea si scarba cu care o privesc multi dintre concetateni,petitiile initiate de BOR pe net si injuraturile adresate divei ca la usa ...catedralei mantuirii neamului,de aici si reactia lui "Jiji",aparatorul dreptei credinte si purtator de lumina =)),cum ca asta ,adica Gaga,e slujitorul Satanei .
Totusi ,ma intreb ,cine a adus-o la Bucuresti i-a explicat matalutei cum stau treburile in Romania ?
Ca defapt ,noi ca natie ,o dispretuim si ca ne pisam pe succesul ei ? Ca uram homosexualii si ii vrem inchis in lagare si omorati cu pietre ?
Ca defapt noi vrem in piata sobor de preoti(era sa scriu pedofili :)) )care sa ne futa cruci in cap ?
Apoi cred ca nu ar avea rost ,pentru ca noi romanii  stim sa ne face frate cu dracu pana trecem puntea si ii zambim pana pleaca in pula cu satelitu' de la noi .Apoi ...dumnezo cu mila.
Oricum,chiar daca 60% sunt inculti,prosti,incuiati,retardati si homofobi, ceilalti 30 % deschisi la minte impreuna cu cei aproximativ 10 % gay ii uram bun venit in Romania .
Sedere placuta !

Un comentariu:

Anonim spunea...

OMG, ești genial =))