sâmbătă, 25 februarie 2012

Doar religia are dreptate

Ei,da ...caz socant .O tanara de doar 27 de ani isi  omoara unul dintre cei sapte copii jertfindu-l "Domnului".
O fapta care trece in domeniul patologicului fara a mai putea fi facut vreun comentariu .
Locul crimei Brasov,Romania ,anul 2012.
Trecem peste amanuntul ca femeia era membra a cultului penticostal ,e un amanunt nesimnificativ ,dar nu pot trece peste fanatismul religios si indoctrinarea religioasa de orice culoare ar fi ea .
Nu se pune problema ca  doctrina penticostala a pus-o ,direct,sa omoare copilul  ,dar pot afirma cu  tarie si convingere ca religia i-a distus viata !
27 de ani ,7 copii facuti pentru ca RELIGIA INTERZICE contraceptia !Ghidandu-ne dupa porunca "cresteti si  inmultiti-va" unii tolomaci de cate ori  se fut ,de atatea ori si  fac copii , pentru ca e pacat sa versi sperma pe pamant ...asa spune Biblia !
Hai sa le luam pe rand.
Poruncii ,cresteti si inmultiti-va,cineva i-a ...uitat finalul ,cred ca finalul era ceva  de genu :"cresteti,imultiti-va si  distrugeti planeta"!Dar haideti sa nu ne ducem atat de departe !
Atunci ,in Geneza,era necesar ca omul sa se inmulteasca,pentru perpetuarea speciei , iar mai apoi evreii erau nevoiti sa se inmulteasca pentru sporirea neamului , in asa fel incat sa poata cucerii ceea ce se putea cucerii in acea parte de lume ,dar acum ...cand suntem 7 miliarde de  oameni ,iar planeta sta sa se sufoce ,nu cred ca Dumnezeu se supara ca iti  tragi un prezervativ pe pula !
Cat despre pacatul cu  sperma lasata pe pamant  ... e o alta poveste  interpretata gresit .
Stiti cum se mai  numeste masturbarea ?Daca nu stiti  , se numeste si  "onanie" de la Onan ,personajul biblic care si-a lasat samanta pe pamant .De aici pacatul onaniei !Spuneam ca e interpretat gresit textul ,daca nu credeti cititi:
"Genesa (Facerea) 38 1. In vremea aceea, Iuda a parasit pe fratii sai si a tras la un om din Adulam, numit Hira. 2. Acolo, Iuda a vazut pe fata unui Canaanit, numit Sua; a luat-o de nevasta si s-a culcat cu ea.
3. Ea a ramas insarcinata si a nascut un fiu, pe care l-a numit Er.
4. A ramas iarasi insarcinata si a mai nascut un fiu, caruia i-a pus numele Onan.
5. A mai nascut iarasi un fiu, caruia i-a pus numele Sela; Iuda era la Czib cand a nascut ea.
6. Iuda a luat intaiului sau nascut Er, o nevasta numita Tamar.
7. Er, intaiul nascut al lui Iuda, era rau inaintea Domnului; si Domnul l-a omorat.
8. Atunci Iuda a zis lui Onan: "Du-te la nevasta fratelui tau, ia-o de nevasta, ca cumnat, si ridica samanta fratelui tau."
9. Onan, stiind ca samanta aceasta n-are sa fie a lui, varsa samanta pe pamant ori de cate ori se culca cu nevasta fratelui sau, ca sa nu dea samanta fratelui sau.
10. Ce facea el n-a placut Domnului, care l-a omorat si pe el.


Trecep peste faptul ca Dumnezeu e un criminal care omoara tot ce nu-i convine si il pune pe bietul om sa se futa cu cumnata-sa ,si ne oprim la pacatul onaniei !
Vedem ca Onan nu se masturba ! Ci varsa samanta pe pamant ori de cate ori se culca cu nevasta fratelui sau!!!!Peirea  i-a venit din cauza neascultarii de Dumnezeul pervers si nici decum pentru ca s-ar fi masturbat !
Asa ,dar de unde plecasem ? De la ideea ca religia i-a distus viata nefericitei  si a inca catorva nevinovati  care au asista la crima .Daca i s-ar fi  explicat ca prezervativul e ok ,azi nu ar fi  avut 7 ,bine 6 ca unu s-a dus pe pula ,ci  poate 1 sau 2  s-ar fi  putut bucura de viata .
Dar intr-o lume posedata de duhuri  e foarte usor sa iti declini responsabilitatea invinuind "umbrele".
Eva ,cand este luata  la unspe metri de Dumnezeu  ii raspunde ca nu  ea ,"gizas ...aaaaaaa,sarpele !Vezi  ala m-a pus ,e siret ,scoate  limba mereu  ,e rece si  alunecos si  musca de te doare si pula care nu o ai!"Ala tre sa fie de vina .Si....Dumnezeu o crede ..ca de ..e in stare sarpele de o astfel de miselie .Apoi noi,de ce sa nu credem ca Dracu' o pus-o ,nu religia ,pfui ...Gizas ,e blasfemie !
Dracu' , ca o  fost indracita ,ase  ca mine.Ea cu  sexu ,ca i-o placut de  vreme ce o facut atatia copii ,iar eu  cu  "duhu obraznic al homosexualitatii",ce plm !
Acum ,fiind din nou serios , mi-e mila de categoria asta de persoane ,care  au o greutate uriasa in suflet si  isi  pun toata nadejdea si  credinta in religie,oameni si Dumnezeu , iar cand toate acestea tradeaza mai ramane ...cruda realitate .Cand realizeaza ca defapt Dumnezeu e o inchipuire iar religia o masinarie de stors bani de la fraieri ,clacheaza de la izbitura de zidul rece  al realitatii.
Stiu sentimentul ! Pentru ca si  eu  am fost "ancorat"in credinta ani de zile ,speram in salvarea de acest "duh" in fiecare zi ,zi de zi ,ani de ani .Am astepta clipa izbavirii pana la 27 de ani ! Nu m-am aruncat in prima pula ,doar pentru ca mi se scula cand o mi-o imaginam ,ci am  sperat si am crezut , din toata inima mea ,ca schimbarea mea e posibila ,ca Dumnezeu va intervenii si  va face o minune .Dar ..nu  a facut ,pentru ca nu are cum sa o faca,devreme ce el nu  exista!
Izbirea mea de zidul realitatii m-a facut sa devin un om rational si  sa incerc  sa imi traiesc ce mi-a mai  ramas din tinerete  in tihna si cumpatare ,nici deloc si nici foarte,foarte .
Trezirea din vis ,pentru unii ,e socanta si insotita de fapte socante ! Din pacate indoctrinarea continua,iar in plina epoca a tehnologiei si  cunoasterii ,inca  unii dintre noi ,mai avem nefoie de  fantasme pentru a supravietuii realitatii.

Niciun comentariu: