duminică, 4 martie 2012

Sa nu ucizi,spune Domnul,lasati-ma pe Mine !

Eterna problema a  religiei,cum sa-ti domini aproapele prin false promisiuni si amenitari cu moartea,se loveste  mortal de ratiunea si inteligenta oamenilor din ultimele decenii.Nici nu mai trebuie sa ma intreb  de ce se doreste redefinirea internetului si cenzurarea lui.Deja , omul de rand stie prea multe ,iar daca stie si are acces la informatie nu mai poate fi manipulat,amenintat si prostit .
Simtind ca sfarsitul ii e aproape , biserica , incearca cu ultimele-i suflari sa zdrobeasca cu calcaiul ultimul bastion de ratiune si inteligenta .
In trecut ma intrebam de ce,biserica,se lupta cu atata determinare impotriva concepului de homosexualitate.
Pentru ca Biblia  o porunceste ?Pentru ca Dumnezeu a zis ?
Cine a scris Biblia si mai ales cine este Dumnezeu ?
Pentru creduli ,Biblia , e creatia lui Dumnezeu ,iar Dumnezeu e creatorul a tot ce exista !
Nimic mai fals !
Se stie din surse credibile ,oferite de insasi Biserica ,ca Biblia a luat fiinta ,asa cum o stim la ora actuala ,fara cartea finala ,Apocalipsa ,la concilul de la Nicea in 325 e.n ,sub auspiciile lui Constatin cel Mare ,mare lider politic si religios ,a carui scop nu era mantuirea natiunilor ci refacea vechilului Imperiu Roman si unificarea  partilor pierdute  prin ceea ce era  comun in ambele tabere  :CRESTINISMUL !
Pe scurt aceasta e istoria Bibliei ,o ciopartire a Torei evreiesti ,la care s-a adaugat cateva scieri crestine obscure ,atribuite unor personaje care ,se  pare ca nu prea  au avut cand  sa scrie de peripetiile lor in timpul vietii.In fine .
Iar Dumnezeul religios de azi,pare fi o copie perfecta a comportamentului uman in toata "spendoarea" lui.
Ma intreb ,cum poti sa  abolesti crima ,daca dumnezeul la care te inchini omoara cu sange rece ,daca refuzi sa faci parte din planul lui ?
Cateva exemple .
In Geneza ,Onan este omorat de Dumnezeu pentru ca nu vrea sa ii faca un copil cumnatei lui !Cumnata care este lasata vaduva tot ...de Dumnezeu !Barbatul ei ,Er,este omort de Dumnezeu pentru ca nu s-a supus Lui!
In Noul Testament ,Dumnezeu omoara pe Anania si Safira pentru ca au mintit pe Duhul Sfant .Sunt doar  doua exemple ,restul le puteti cauta singuri.Dar pe langa faptul ca  acest Dumnezeu omoara cu sange rece tot ce  i se impotriveste ,instiga si la omor !
Intr-o imprejurare Dumnezeu ii porunceste lui Avraam sa isi  i-a copilul si sa i-l aduca ca ardere de tot .
Ii porunceste lui Samson sa ucida 300 de filisteni ,nu-i destul ca aluia i se cere sa omoare  300 de oameni ,i se cere  sa ii si mutileze,cerandui-se sa se aduca ca dovada a ispravei lui preputurile celor 300 de nefericiti.
Trecem peste faptele de "vitejie" a poporului "ales" care trecea prin ascutisul sabiei tot ce prindeau: femei,copii,batrani,pentru as duce la bun sfarsit planu de ocupare a tarii Cananului!Trec si peste faptul ca Saul a intrat in disgratiea divinitaii din simplul motiv ca nu a omorat tot ce  misca ,in urma unei incursiuni razboinice ...
Toate aceste cateva exemple nu fac decat sa  ma faca  sa inteleg originea belicoasa si criminala a religiei crestine ,mozaice si islamice din ziua de azi ,facandu-ma sa nu ma mai intreb de ce preotii din ziua de azi se lupta cu toate resursele lor impotriva a tot ceea ce nu e in planul divin si al ...homosexualitatii implicit .
Foametea,razboiul,saracia,crima,coruptia,hotia toate au disparut ,iar acum mai ramane doar homosexualitatea de combatut !
De ce e homosexualitea atat de periculoasa pentru clerici ??
Pentru ca demonteaza LIBERUL ARBITRU !
Conceptul de  liber arbitru spune ca toti indivizii sunt facuti la fel si toti au dreptul de a alege! In momentul in care se demonstreaza ca  homosexualitatea e conditionata genetic ,iar indivizii nu mai sunt identici din punct de vedere structural si genetic,implicit nu mai au parte de liber arbitru ! Ei ar fi OBLIGATI sa adopte un comportament sexual agreat de societate ,sau prin insasi natura lor sa  sa traiasca alaturi de o persoana de acelasi sex.In acest moment liberul arbitru se anuleaza pentru ca Dumnezeu interzice homosexualitatea !Ne aflam in fata unui paradox pe care religia se  straduieste sa il arunce  in umbra cu toate mijloacele care le are la dispozitie  !
Ar fi jenant sa recunosti ca ai gresit timp de 2000 de ani ,ca   defapt e o chestiune in privinta  careia s-au pripit luand o decizie gresita ,iar acum e prea tarziu sa mai dea inapoi.
Pentru a orbii prostimea  , una din metodele preferate de religie e aruncatul cu praf in ochi,sustinad ca o legalizare a uniunii dintre doua persoane de acelasi sex ar submina fundmentul familiei!
Nu vad cum s-ar putea realiza asta !
Vedem ca familia din ziua de azi se afla in criza mai degraba din cauza alcooluli,creizei finaciare perpetue ,saraciei,proastei educatii ,lipsei de respect reciproc si nici de cum din cauza  legalizarii casatoriilor intre persoanele de acelasi sex.
Tarile care  au legalizat astfel de uniuni nu s-au confruntat cu valuri de anarhie sociala sau de dezintegrare a "celulei de baza a societatii"!
E chiar paradoxal cum ,in timp ce divorturile intre heterosexuali cresc,homosexualii vor sa se casatoreasca si sa isi intemeieze o familei!
E tot mai clara pentru mine politica beligeranta a religiei,infuriata fiind ca oamenii incep sa gandeasca  rational !
E frustrant ca nu mai pot arat spre bau-baul invizibil si criminal care salajuieste in ceruri ,gata manios,dispus la orice ora sa scuipe joc peste tot ceea ce nu i se pare ca ar fi dupa chipul si asemanarea Lui!
Acum inteleg ,in sfarsit de ce traim intr-o lume a crimelor ,razboaielor si foametei !Pentru ca Dumnezeul propovaduit de religii ,ori  e un criminal care a fost prins si judecat, savarsindu-si  pedeapsa in vreo inchisoare galactica ,ori e doar o reflexie a pacatelor si neputintelor noastre , un concept inventat de destepti pentru a supune prostii!


Niciun comentariu: