joi, 24 noiembrie 2011

Sa radem de prosti


Apa poluată creşte numărul homosexualilor !

Apa poluată creşte numărul homosexualilor !
"Apa poluată a crescut numărul homosexualilor din oraşul nostru !", avertizează furios primarul din Huarmey, Peru, conform dailystar.co.uk.

Jose Buenitez, edilul local, spune că o substanţă chimică, care diminuează numărul hormonilor masculini, a fost deversată în sursa de apă potabilă a oraşului.
Un alt oraş din vecinătate, Tabalosos, este denumit Oraşul Homosexual, după ce un reportaj de televiziune a prezentat covârşitoarea majoritate gay a populaţiei.

Buenitez crede că dacă nu se reuşeşte filtrarea stronţiului din apă, bărbaţii din urbea lui vor deveni şi ei gay !
"Dacă nu vom găsi rapid o soluţie, ne vom trezi cu aceeaşi situaţie ca în Tabalosos. Oricum procentajul homosexualilor este în continuă creştere!" a precizat oficialul.

Oamenii de ştiinţă spun că metalul alcalin, pomenit de primar, cauzează cancer de oase, boli de sânge, anemie sau diverse afecţiuni cardiace. Nici un studiu nu a relevat  vreo legătură cu schimbarea orientării sexuale la bărbaţi.
Sursa ANTENA 3


E hilara povestea si  ...no ,ma poate ajuta cineva sa aruncam un butoi ,hai doua ..mai bine un tir de strontiu in Dambovita ?:D
Poate in felul acesta si  alesii nostri se mai destind si or privi chestiunea gay din Romania cu seriozitate si echidistanta fara influente bisericesti.

Niciun comentariu: