vineri, 2 decembrie 2011

Care iubeste mai mult ?

Iata ce spun cei de la acasa tv.Se potriveste si intr-o relatie gay ?

Cinci semne ca tu il iubesti mai mult decat el pe tine

Daca nu esti sigura ca relatia voastra are un viitor si  te temi ca nu cumva sentimentele tale pentru el sa fie mai puternice decat ale lui pentru tine, citeste sfaturile noastre de mai jos care ar putea sa te ajute sa iti clarifici gandurile.

1. Tu esti cea care are nevoie de mai multa afectiune - Daca tu esti cea care il retine strans intr-o imbratisare, cand el se trage inapoi, cel mai probabil sentimentele tale sunt mai puternice decat ale lui. Barbatii care evita sa prelungeasca momentele de tandrete, nu sunt foarte interesati de o relatie stabila.

2. Nu i-ai cunoscut prea multi prieteni - Daca evita sa te duca la intalnirile cu prietenii lui, pe care de altfel nici macar nu prea ii cunosti, inseamna ca nu are ganduri prea serioase cu tine si esti mai mult "o etapa pasagera" decat "un proiect pe termen lung".

3. Tu iti planifici fiecare zi in functie de el - 
Nu accepti nicio invitatie nicaieri, fara sa iti consulti inainte iubitul? Atunci, este clar ca esti foarte indragostita. Intrebarea care trebuie pusa este - el face la fel? Daca raspunsul este nu, probabil ar trebui sa te gandesti bine daca vrei sau nu sa mai ramai cu el.

4. Parintii lui nu stiu nimic despre tine - 
Un moment penibil si foarte dureros este cand  iti dai seama ca, desi tu si iubitul tau sunteti impreuna de cateva luni bune, parintii lui habar nu au ca existi. Poti sa fii sigura ca un barbat este cu adevarat indragostit cand le vorbeste tuturor despre tine si cat de minunata esti. Faptul ca a ascuns relatia voastra de parintii lui, nu este un semn bun.
 
5. Eternul "poate" - Cand faci planuri pentru viitorul apropiat, el iti raspunde invariabil cu "poate". Acesta este cel mai puternic semn ca el nu este prea atasat de tine si ca ar fi cazul sa schimbi ceva, astfel incat sa nu fii numai tu cea care ofera fara sa primeasca nimic.



Un comentariu:

Anonim spunea...

daca se trage inapoi de la sex , e o problema grava , cu siguranta il obtine de la altcineva , daca nu mergi nicaieri fara el , e o mare tampenie si acel "poate" spune totul:
NU TE VREA!deci , NEXT!