marți, 20 decembrie 2011

"Fratele"pastor Ioan Buia, pedofilul predicator

Un scandal sexual, fara precedent, zguduie Biserica lui Dumnezeu Apostolica. Pentru  necunoscatori, titlul pompos e al Bisericii Penticostale.

"Fratele" pastor Ioan Buia este acuzat de cateva enoriase cum ca acesta ar fi  avut grija de  ele in alte feluri decat cele religioase. Pe cand aveau intre 8 si 13 ani, sase fete, au avut "norocul" sa pice pe  mana (era sa zic in p**a ) binecuvantatului pastor, care nu  a facut alceva decat sa le  indrume, sa le povatuiasca si cum altfel sa o faca, daca nu  prin puterea exemplului.

Daca bagi mana in pantaloni ai  sa gasesti ceva mic, daca bagi mana in pantaloni si  incepi sa freci se intampla un miracol. Cel al  resurectiei, ce e mic devine mare  si  frumos, e ceva de genul Invierii supreme. Defapt exemplifica moartea si invierea ...Domnului.cProbabil ca o  lectie asemanatoare a vrut sa o exemplifice fetitelor.

Desi s-a cam  tras pe... cur, Biserica Penticostala (romaneasca) din SUA, in urma dovezilor, a trebuit sa i-a masuri drastice, supendandu-l pe pedofil pe o perioada de 6 luni .


Personal, nu ma mira acest eveniment, ce ma mira e faptul ca a transpirat in presa, pentru ca penticostalii stiu sa isi spele rufele in familie.
Toata lumea greseste, dar ce nu inteleg eu e IPOCRIZIA!

Si eu am  fost pocait, lider de tineret, cantam in formatia biserici, dar pana sa ma trezesc din naivitatea iluziei, pana sa trec pragul alegerii de a fii ceea ce sunt si in viata reala, nu numai in mintea mea. Cand am decis sa imi explor sexualitatea AM INCETAT a mai  fi  penticostal. Nu ma mai  regaseam in doctrina lor, in povestile lor, in actiunile lor! Am spus STOP! De azi  sunt EU! Simplu  EU, asa cum sunt. Altii, gen domnul pastor, imitator de oi, cred ca il pot pacali pe Dumnezeu, crezand ca dupa  ce isi  satisface nevoile si instinctele sexuale cu copii, pot sa stea sa predice de pe o scena despre viata dubla a unor frati, de exemplu. Ma intreb, de unde s-o fi inspirat in predica de mai  sus? Cum poti  vorbi  de mantuire, de nastere din nou, de schimbarea inimilor cand TU VIOLEZI COPI! Dupa care vi si imi faci morala ca eu  in gay si  ca o  sa ard daca nu, daca nu  ce? Daca nu  violez si eu  fetite?

Sunt scarbit de astfel de oameni, oameni care conduc destinele prostimii, oameni care spala creierele enoriasilor lor, oameni care l-au confiscat pe Dumnezeu  ferecandu-l dupa  ziduri de biserici.
Asta e doar unul dintre multi altii care acum, predica, sau  canta, sau  se roaga dupa ce a venit dintr-un club gay, si-a batut nevasta...Pocaiti-va, si  faceti  ca ei.Dumnezeu oricum va iarta.

Materialul de mai  sus a fost scos la iveal pentru  a demonstra bune relatii intre pastor si  tatal uneia dintre fetele  abuzate, care afirma cat de important a fost  presupusul pedofil in viata familiei lui ...naivul.
Mie, toata  chestia ai, imi suna a ceva de genu "Little britain"cand diversi  politicieni isi  explicau ,cu  atata delicatete si  diplomatie, "delictele"sexuale.





29 de comentarii:

Anonim spunea...

urat ce a facut acest individ pe care nu-l pot numi Pastor, Dumnezeu il va judeca iar tu care scrii de el nu esti mai departe de el daca l-ai parasit pe Domnul . Iadul va asteapta pe amandoi. A fi crestin cu adevarat, sa iti conduci viata dupa principii biblice e intelepciune . Mustre-va Domnul

Anonim spunea...

toata lumea considera forta divina cu domnul sau mai rau cu un mos care sta in ceruri religia si multe altele sunt pt redusi mintal asa a reusit domnil pastor sa violeze daca crezi in puterea divina nu trebuie sa crezi in predica pacatosilor cititi cartile sfinte ca si prospectul de la antibiotic si va fi bine

adi spunea...

nu l-am parasit pe Domnul,am parasit o epava numita RELIGIE .Treziti-va din somnul ignorantei .

Dr. MargiAnne Isaia, MD, MPH spunea...

Sunt Dr. MargiAnne Isaia, MD, MPH, locuiesc in SUA si sunt initiatoarea site-ului www.reinviesperanta.com.
Lucrez in cadrul Grupului Advocacy Reinvie Speranta care se abordeaza abuzul sexual asupra copilului.
Prin intermediul acestuia am luat cunostinta de astfel de cazuri in toate mediile religioase. Din experienta pe care o am cu numeroase victime care au crescut in Romania si din literatura de specialitate afirm faptul ca tot ce spun aceste victime este adevarat. Cunosc fenomenul abuzului si modul cum este perceput de catre victime, familiile lor si publicul larg. Felicitari victimelor care au reusit sa vorbeasca, chiar daca au trecut ani de la crima care le-a distrus copilaria si le-a umbrit viata, le-a facut sa nu mai aiba incredere in Dumnezeu. Laud pe Dumnezeu care scoate la lumina astfel de fapte ascunse cu perfidie diabolica sub mantia religiei si a sfinteniei

Anonim spunea...

Decat sa tot asteptati atatea mane ceresti si minuni ceresti , puneti mana si lucrati ceva, ca de vorbe cu rasplata vesnica, dar nevazuta, sunt buni toti popii, de munca niciunul, dar de profitat sunt buni toti, inchidem scoli si spitale dar construim inchisori ale mintii (biserici) bune doar pt popi si lingaii lor, de sute de ani prevedeti sfirsitul lumii, cu date si fapte exacte si de fiecare data mintiti, ca nu stie nimeni cand va fii, insa frica e o caracteristiica a omului, care face legatura intre el si animal, pe care voi o exploatai. Mai treziti-va oameni (fiinte rationale) !!! Nu e nici o viata ce apoi, va prostesc, se stinge lumina si... Kaniet filma, atata.

Anonim spunea...

Fratilor respectul pentru Dumnezeu trebuie sa-l avem toti. Din pacate dupa experienta mea de 10 ani cu crestini penticostali, ieste ca sant 2 la suta care il iubest si au frica de Dumnezeu. Iar multi dinte cei lalti sunt niste diavolii care Dumninica la biserica plang si cand vin la lurcu te sfasie. Adica, sunt falsi si perversi. Aceasta ieste experienta mea cu fratii, dar Dumnezeu sa ne ierte pe toti si iel sa ne judece pe noi. Dar, multi care folosesc masca penticostala nu vor avea loc nici in Iad.

Anonim spunea...

Cu tristete ascult la comentariile unor persoane, si ma intreb daca nu cumva stiti ca mantuirea e personala, ce ne asteptam la alti sa fie credinciosi cand noi ne ascundem dupa deget. E greu de imaginat ca un om poate sa cada asa de adanc, e trist ca multe dintre persoane afectate sunt victime nevinovate (familia lui, copii, parinti, biserica si cele direct afectate, chear noi care incercam din toata puterea noastra sa fim crestini cu adevarat. Dar intradevar oameni si crestini gasesc aceasta fapta de ne iertat, la Dumnezeu este iertare. Trebuie sa venim inainte Lui si sa ne cerem iertare, sa ne marturisim, sa luam responsabilitatea si sa incepem de la inceput. Mai este iertare la cruce, si pentru tine, si pentru mine si pentru victime, si chear si pentru Pastorul Buia. Rugati-va ca Domnul sa ii de-a intelepciune sa marturiseasca, in order for the healing process to begin for the victims, family, church, and us...
May God bless you all.

adi spunea...

E foarte usor sa spui "Domnul iarta doar pentru a ascunde gunoiul sub pres si a ascunde monstrii .NU!!!DOMNUL NU IARTA MONSTRII!

romi spunea...

nu vreau sa scuz pe nimeni , desi a fost suspendat din functie , nu demonstreaza ca e adevarat sau e doar defaimare ,asta ramane la decizia judecatorului ,(asta pt ca s-a batut din gura pe un caz nedemonstrat) ....mai apoi m-a indignat comentariul unora pe seama religiei cand ei, din ce au spus nu au facut vreodata dovada ca au intrat in contact cu asa ceva , asa ca si cum ai vb de ozn-uri .......e una sa vb si alta sa intri in contact. Mai apoi D-zeul asta al Bibliei , daca vorbim despre El, iarta monstrii, si monstru devii de la prima razvratire impotriva Lui,de la gand rau pana la viol pedofilie crima sau genocid (desi asta nu scuza pe nimeni...in a fi MONSTRU) In schimb imi place umorul si modul in care e scris articolul, desi defaimand pe altii ca sunt rai , nu poti demonstra ca tu esti bun , decat ca esti rau ca ei "un rau intr-e alti rai " asa sunt toti (nu te scuza cu nimic ) ...nimeni nu e bun in sine (spune acelasi D-zeu) ...Faptul ca ai fost inr-o biserica penticostala , mai ales lider de tineret , ma infior la gandul "Ce fel de biserica o fi fost aia"....ca ai fost ipocrit acolo nu te scuza ipocrizia altuia.....e tot ipocrizie ..ca e de o luna sau de 10 ani ...Ca esti gay?Nu te condamn pt ca nu am fost niciodata si nu stiu cum e , Ca tre sa fii altfel? Nu sunt in masura sa iti spun.....Ca poti sa crezi sau nu in D-zeu ? E decizia ta , poti sa crezi, poti sa nu , sau poti sa iti faci unu, in mintea ta.... dupa chipul tau. Faptul ca ai iesit din randurile bisericii penticostale , nu te condamn era normal si spre binele tau , pt ca oricum nu ai fost penticostal niciodata,si nici Biblic. Folosim ratiunea in a ne alege calea , destinul , si ceea ce urmam a fi in viata , ...oare chiar totul e hotarat de ratiune???? ratiunea e singurul reper in a fi religios sau misticul (pe care i-l traiesti fara sa i-l explici)? Daca ai avea un parinte in boxa acuzatilor de crima deosebit de grava ai condamna doar rational? Ratiunea ti-a spus ca esti gay? Dumnezeul Bibliei depaseste ratiunea , poti fi rational in biserica, poti face multe lucruri acolo , poti fi un exemplu pentru altii ,etc ...dar daca nu te-ai intalnit cu D-zeu pe taramul de dincolo de ratiune ,locul tau nu e acolo . De aia cei din afara nu pot explica religia , pentru ca nu au avut vreodata treaba cu ea , indiferent ca e popa ,predicator sau enorias. Si sa revemin ......cred ca ai actionat rational ca ai iesit ....locul tau nu era acolo ....ai fost doar un mutant ca unii .....multi sau putini stie D-zeu. dar cred ca fiecarui om ii este data sansa sa paseasca odata in viata pe taramul de dincolo de ratiune si sentimente , unde nu mai exista , popi , pastori , penticostali , ortodocsi , gay sau "normali" ...unde esti doar tu si D-zeu ...........sper sa citesti comentariul asta lung ........si ...Sa te gandesti la asta

adi spunea...

Am citit comentariul tau si ... da,ai dreptate ,NU SUNT BUN !!!!,asa cum spuneai ,intr-adevar sunt doar acuze nefondate ..sper sa nu fie adevarate si sa am posibilitatea sa scriu despre nevinovatia fratelui pastor.Ma bucur ca ai avut rabdare sa citesti .Toate cel bune .

Anonim spunea...

PENTRU ROMI,
Absolut nu judec cele auzite despre Buia, pentru ca numai Isus poate sa o faca. Personal a fost un om care il apreciez pentru pasiune care o punea in rugaciune. De mule ori spune bisericii "voi sunteti sfinti." Dar iel nu stiea ca o buna parte din iei sunt deavoli. Scapati din intuneric care muscau numai de cur. Asta pentru tine ca sa nu mori prost. Sa intelegi mesajul meu.

Anonim spunea...

Fratilor ma numesc Catalin O ! cu durere am citit acest zis scandal ce este in biserica penticostala din detroid , cunosc biserica si il cunosc personal pe Pastorul Ioan Buia si imi este foarte greu sa cred asa ceva si sa dau crezare unor vb de 2 lei zis asa pe romaneste. este foarte ciudat ca dece a iesit scandalul abia acum dupa atitia ani si nu atunci imediat . si tare v-as indemna ca va interesati de acele fete care au creat acest scandal pe unde umbla si ce fel de fete sunt ce dovada de crestin dau si cu ce drogati umbla si as indemna Politia din Detroid sa la faca un control de droguri. dupa cum va spuneam ca il cunosc personal pe Pastorul Buia asta ca in anii 1995 si pina in 2010 am locuit in America iar momentan m-am retras in Europa . dar eu ma tem ca in spatele acestui siz scandal sa nu fie chiar uni zis frati din conducerea biserici adica alti Pastori care ar vrea cu orice pretz sa ajunga Pastor principal al biserici penticostale din detroid si ma tem ca unul dintre ei cu numele de Vali Floarea sa nu fi inscenat tot acest scandal mizerabil . dar vreau sa va mai spun ca Dumnezeu stie care este adevarul si cu amar vor plati toti cei ce il acuza pe nedrept pe Pastorul Buia si mai ales ca a adus blasfemie la lucrarea lui Dumnezeu. cred ca mai usor ar fi fost pt ei sa nu se fi nascut.iar cat pentru toti cei ce postati pe internet tot felul de mesaje la adresa Pastorului Buia cat si la adresa lucrari lui Dumnezeu si prin ceea ce postati voi nu faceti altceva decat sa aduceti batjocora la adresa biserici lui Dumnezeu si defaimare Slujitorului lui Dumnezeu , cu sigurantza ca va veti lua rasplata in curind din partea Domnului. desi Imparatul Saul era vinovat si Dumnezeu i la dat pe mina lui David si putea cu sigurantza sal omoare,dar a zis sa ma fereasca Dumnezeu sa ma ating de Unsul Domnului. asa ca inainte de a mai posta anumite mesaje pe internet uitete cu atentie in casa ta in familia ta si in trecutul tau si deruleaza banda vietii tale si ai sa te gasesti cu mult mai murdar decat pastorul Buia . daca te crezi curat inaintea Domnului si inaintea Biserici si esti capabil sa dai un sfat te rog nu te grabi sal dai pe internet ci mai degraba il poti da personal fratelui pastor sau chiar celor din conducerea biserici . gandeste numa cata hula sa adus la adresa biserici penticostala si la lucrarea lui Dumnezeu din cauza unor persoane ingusti la minte si cate persoane poate sau indepartat de Dumnezeu din cauza mesajului care lai postat TU. si vreau sa iti spun fratele meu ca singele lor va fi tras la raspundere din mina ta . Dumnezeu te va trage la raspundere pentru ei. haideti sa ne pocaim cu totii si sa lasam orice birfa si sa ne atintim privirea la ISUS Hristos Domnul . Pocait nu inseamna Penticostal ,Baptist , Adventist sau o alta religie , ci Pocait inseamna a crede in Dumnezeu si ai face sfinta voia Lui . va salut cu respect din Italy .... Catalin O

Anonim spunea...

Fratilor nu va grabiti sa acuzati si aruncati cu piatra in Pastorul Buia si in lucrarea lui Dumnezeu ca e posibil sa fie doar un plan Diabolic si o inscenare diabolica si ca aceste fate sa fi luat bani grei din partea unor oameni care stau si privesc din umbra si asteapta sa ajunga eventuali America acesti frati careia lea fost incredintzata lucrarea , a platit o Femeie ca sa spuna ca a trait cu Pastorul . evident ca Fratele Pastor a venit acasa de urgentza si sa izbucnit un scandal puternic dar dupa cateva luni de zile intro Duminica dimineatza la ora de rugaciune Duhul Domnului vorbeste biserici printrun proroc si spune ! Asculta Biserica chiar astazi srapele va pleca din mijlocul vostru. si probabil ca toti se asteptau sa plece Pastorul,dar peste cateva minute a intrat o Femeie plangand in biserica si sa dus direct la microfon si a zis. Oameni buni eu am fost platita de cutare, cutare si cutare sa spun despre pastorul acestei biserici ca m-am culcat cu El dar eu nici nul cunosc pe Omul ala . si atunci acesti zis frati o iesit unul cate unul din biserica si nici in ziua de azi nu a mai intrat inapoi so dus la carismatici . asa ca nu va grabiti sa aruncati cu piatra ca adevarul il stie numa Dumnezeu

Anonim spunea...

Urmatoarele schimbari se impun in cazul Buia:

1. Schimbarea numelui bisericii din Aleluia in AleBuia;
2. Demiterea comitetului pe motiv ca ei dormeau in timp ce seful lor viola fetele enoriasilor;
3. Reducerea la tacere a proorocilor pe motiv ca au proorocit destul fara sa descopera nimic;
4. Incetarea vorbirii in limbi pe motiv ca si-asa n-a fost cine sa talmaceasca;
5. Legat de masura propusa de comitet de a-l suspenda pe Buia pe o perioada de 6 lun,i timp in care sa beneficieze de consiliere, propun ca aceasta masura sa fie mai intai testata pe animale. Comitetul sa ia un lup, sa-l izoleze timp de 6 luni, sa-l invete sa pasca, apoi sa-l invete sa fie bland si gingas cu oitele si mieluseii si daca metoda lucreaza atunci sa o aplice si la oameni ca Buia. Altfel se obosesc degeaba.

Pastor,
Stefan Urzica

adi spunea...

Interesant comentariul dumneavoastra ,domnule pastor.
E trist ca biserica Penticostala si-a pierdut savoarea de alta data .Imi amintesc de cand erma copil si mergeam la biserica .Era o atmosfera extraordinara ,simnteam acea legatura frateasca,acea iubire sincera ,dar toate acestea au fost uitate odata cu trecerea la Domnul a acelei generatii care a indurat prigoanele comunismului si puscariile legionare.
Imi pare rau sa spun ,dar biserica Penticostala e in coma ,o coma din care nu se va mai trezi niciodata .

Anonim spunea...

asa cum se spunea mai sus ar fii bine sa fiti siguri de ceea ce se spune si sa nu va faceti vinovati si voi de imprastierea unor vesti neadevarate.Daca ceea ce sa spus de fratele este adevarat va fi vai de el dar daca aceste fete impreuna cu parintii lor au avut doar un plan de rasturnare al lui va fi vai vai vai de ei. Dumnezeu nu este nedrept cum sunt multi oameni in ziua de astazi si va face dreptate eu m-as teme sa judec pe un om daca nu stii exact care este situatia.David nu a avut curajul sa se atinga de Saul si Saul era lepadat de Domnul pentru ca odata a fost unsul Domnului.Luati bine seama la ce plecati urechea.......

Anonim spunea...

Auzi, Adi, se vede ca ai "boala" pe penticostali, dar tu nici macar nu stii despre ce e vorba. Iti cam place caterinca, nu-i asa? eu zic sa te duci in America si sa iti dovedesti umilul tau articol ca, altfel, tot ce ai scris e un nonsens. A-ti face publicitate e usor si la indemana oricui, a dovedi realitatea scrisului, aia e mai greu. M-ai inteles, prichindel mic care nu iti cunosti varful nasului? calmeaza-te si renunta la alcoolul care iti joaca feste!!!

Anonim spunea...

Iar pentru tine, Dr. MargiAnne Isaia, MD, MPH, cine crezi ca te crede, AI? esti de tot rasul, sa stii!!! cica el nu stiu ce a citit si nu stiu ce a concluzionat si bla bla bla-uri din astea.... pentru bani ce nu ar face o victima, acum spune-mi, domn' sef doctor. Esti deplorabil numai prin felul cum te socotesti un psiholog :))) esti de ras!!!!!

Anonim spunea...

Adi, inca o data, a scrie un articol e foarte simplu, e ca un buna ziua, mai simplu de atat, insa, a dovedi un lucru si a te afla in cunostinta de cauza, acolo e dificultatea. M-as bucura sa ajungi la concluzia ca daca taceai filozof ramaneai. Ma uimesc cati oameni - care nu au nici in clin nici in maneca cu de-ale scrisului si de-ale publicatiilor si ce imlplica cu adevarat aceste lucruri- ingurgiteaza si redau ingurgitarea pe propria lor camasa. Mai, acum ce sa le faci? daca le place ... le place, d'le!!!

adi spunea...

Domnu' Anonim,cu toata stima si respectul cuvenite, iti spun ca nu am nimic cu penticostalii ,ci doar cu oamenii ipocriti ,care una fac si alta zic .Ca nu stiu de ce este vorba ...hmmm am crescut intr-o familie de penticostali si am activat in cadrul cultului pana la varsta de 27 de ani .De ce sa imi dovedesc un "articol"?NU E UN ARTICOL,E O POSTARE !!!! pe un blog personal !
As vrea eu sa mai fiu un prichindel mic ,dar la 33 de ani mi-e imposibil ....crede-ma .Si ..chiar nu consum alcool...doar la ocazii si si atunci in cantitati moderate .Nu am fost niciodata in stare de ebrietate.Multumesc pentru comentariu si astep sa reveniti cu alte comentarii.Toate cele bune .

andrei spunea...

Este o minciuna ca multele altele. Se va dovedi aceasta mai tarziu.
Oricum, ce este de apreciat in acest caz este faptul ca se doreste inlaturarea pacatului din Biserica. Ce bine ar fi sa nu mai avem preoti ortodocsi, catolici betivi, fumatori, afemeiati si curvari ci preoti si pastori care sa-i ajute pe oameni spunandu-le adevarul: si anume, cei care fac astfel de lucruri nu vor mosteni viata in Rai ci moartea in Iad.

Anonim spunea...

Exodul 23: 1-2;

1 Să nu răspândeşti zvonuri neadevărate. Să nu te uneşti cu cel rău, ca să faci o mărturisire mincinoasă pentru el.
2. Să nu te iei după mulţime ca să faci rău; şi la judecată să nu mărturiseşti trecând de partea celor mulţi, ca să abaţi dreptatea.

Pt mine este clar: cine raspandeste zvonuri neadevarate (si in cazul lui Ioan Buia se pare ca asa stau lucrurile) va plati, caci intra sub incidenta legilor mari ale lui D-zeu.

adi spunea...

@anonim
de ce va place sa citati din biblie doar ceea ca va place ?
domnule anonim,biblia mai spune sa iti vinzi averea si sa o imparti la saraci! de ce nu faci si chestia asta ?
biblia mai spune ca o fata,daca nu e gasita vigina sa fie omorata cu pietre ,dece nu mai puneti in aaplicare "porunca lui Dumnezeu ",sau gata ..dumnezeu se multumeste si cu fetitze ?
e cam ciudata alegerea citatelor in functie de ..context si persoana .

Anonim spunea...

pt adi: te incurci rau, prietenul meu; din Codul Penal citesti doar dupa cum este cauza in discutie;
iar celelalte spuse de tine au explicatii clare;
1. Isus nu a spus tuturor sa-si vanda averea. Fiecare cu chemarea lui. Nu toti sunt doctori, avocati, pastori, etc.
2. Omorarea cu pietre si multe altele au fos desfiintate de Isus;

adi spunea...

@ anonim
deci ,ce sa inteleg,ca atunci cand codul penal pedepseste crima ,o pedepseste in functie de ...chemarea persoanei ? deci daca persoana a omorat "doar" pentru ca l-a apucat o furie ,ii dam drumu sa plece ...ca na omul era nervos,iar daca a omorat din placere il bagam la zdup ?Normal ca Isus a fost selectiv cand a spus oamenilor sa isi vand averea si sa o imparta la saraci .A spus-o BOGATILOR ,ca dara nu era s-o spuna saracilor.Dar ideea de selectivitate in aducerea pe tapet a unor probleme si ignorarea altora e deranjanta !
Asa cum ziceam ,A FOST O URACIUNE in vechiul testament sa mananci carne de porc,sa nu iti fie nevasta virgina la nunta,sa manaci fructe de mare,sa te casatoresti cu cineva din alt popor ,deci toate astea AU FOST O URACIUNE INAINTEA DOMNULUI ,dar ACUM NU MAI SUNT ! A ramas o uraciune doar HOMOSEXUALITATEA si SUICIDUL.
INTREBARE : Cine s-a schimbat ? S-au ce sa schimbat ? Dumnezeru ? Sau felul de interpretare a bibliei ?
S-a schimbat lumea ! S-a schimbat felul nostru de afi si contextul ! Astea s-au schimbat ! Iar daca inca consideram homosexualitatea un pacat capital ,la fel ar trebui sa consideram si mancatul carnii de porc,nepastrarii zilei sabatului ,care era sambata nu duminica ,mancatul fructelor de mare ,virginitatea fetelor ,etc.

ion Hurduc spunea...

Pastor Buia Nu a molest pe nimeni! Instanta a dismis cazul !cei. de la chuch of god sant. nite escroci. nu au dovezi. ei doar mananca banii bisericii dar nu fac nimic eu am fost 16ani membru in aceea biserica .Greseala lui Buia este ca nu a ascultat de Dumnezeu in anumite lucruri .vali floarea este un gunoi de om acelasi lucru a incercat sai faca fratii lui la ploiesti pastorului George Uiuiu Dar a esuat

Unknown spunea...

A el domn de la acea adunarea de,,,, trebuia parasit de mult pt ca 1 n aveti cineva acolo sa deosebeasca duhuri le?? Nu s proroci sa I vada??apoi daca cititi biblia va feriti de baietasi d astia apoi daca vedeti nu reclamati precum daca vezi pe fratele tau ca,,,, si astfel musamalizati atunci nu condamnati pe altii ca voi faceti lucrurile astea asta,, nu i judecata

Unknown spunea...

Asa ucideti sufletele nevinovate ca n au dreptul sa judece,, dar voi penticostalii nu judecati pe toti ceilalti, nu iertati pe nimeni ca de voi aveti sfinti in adunari, divortul fumatul altele,, etc voi nu iertati ca voi puritanii faceti lucruri pe ascuns,,, stiti ca D l Isus a iertat totul cu conditia sa nu mai faci,, la voi nu,,, casatoria se face la primarie apoi la voi, si biblia spune ca legamintele se fac la templu sijuruintele, deci voi nu acceptati divortul care l ati recunoscut la primar,,,, sa nu judeci traduceti ce i, ce i semenagaot mehado si alte cuvinte,?

Unknown spunea...

Boala pe penticostali,, caterinca,,, stimabile penticostali acum n au mult si ajung la caterinca,, muzici tari aveti dansuri nunti restaurant daruri oprimati pe cei sinceri si savurati belsugul de poezii si adevaruri spuse de pastori cu scoala de Bucale aveti pensii de religie tot ce vrei profesori etc,, din plin, in timp ce prorocii falsi va canta in dramba,,, nu verificati nu cumva sa vada lumea,,,,, familii clanuri si cei Saraci se roaga la Dumnezeu da,, doar Dumnezeu mai asculta necazazurile si le rezolva,, esti caterincar deja,,,