sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Din nou pe Ubuntu !!!

O piatra de pe inima mi s-a luat odata cu instalarea ,sau mai bine zis reinstalarea Ubuntu 10.10 pe calculatorul meu .Doua luni au fost de cosmar ,pentru mine cu wingozul ,daca ar fi sa fac o comparatie intre cele doua sisteme de oparare ,e ca si cum ar trebui sa alegi intre a face sex cu o gonflabila:





















sau cu unul dintre cei mai aratosi barbati din lume. :)
























Nu cred ca vreunu dintre voi ati alege gonflabila =))
Eu am ales ,era sa zic aratosul,dar am deja unul nu mai imi trebuie altul :D ,deci am ales Ubuntu .E gratis si e al nabii de bun .
Incercati-l si voi ,si nu cred ca nu o sa va indragostiti de el , scapati de gonflabila :)))

3 comentarii:

Mircea Gabriel spunea...

Ma bucur ca iti place atat de mult Ubuntu. Si cand ma gandesc cat am stat sa te conving sa il folosesti...si cate nopti m-am chinuit cu modemu ala de la ZAPP ca sa dai macar o sansa lui Ubuntu meu :X. Iti recomand in viitor sa treci la Linux Mint 12. (inca nu s-a lansat oficial, insa au scos o versiune Release Candidate). O sa fac niste teste sa vad cum e cu compizul in Gnome3, ca stiu ca tie iti este foarte drag cubul si alte efecte. :D Asa ca un cadou, o sa fac testele si o sa iti zic rezultatul :P. Pana una alta.... Mult succes cu Ubuntu al tau. Mi-a placut comparatia facuta de tine. Eu am dat de un site super tare, pe care gasesti tot timpul cele mai noi stiri despre ce apare in lumea linux, cum se instaleaza pe ubuntu, si tot felu de chestii faine. http://www.lffl.org/

Mircea Gabriel spunea...

Ia uite o adresa :D
http://anduzzu.wordpress.com/2011/10/14/cum-sa-activezi-efectele-3d-in-ubuntu-11-10/

adi spunea...

multumesc ! astept rezultatul testelor tale>x<