sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Din nou Noua Dreapta,pentru ca ei s-au plictisit de stanga

Daca lucrurile stau cat de cat bine,la capitolul toleranta etnica  in Romania ,de ce sa nu  stricam echilibrul ?Ce s-au  gandit  cei  de la "Noua Dreapta":hai sa organizam manifestatii nationaliste ...in Secuime,ce pula noastra!"


Chiar nu pot pricepe ce cauta nazistii  aia refulati acolo ?
Inteleg organizarea de manifestatii comemorative cu  ocazia zilei nationale de Statul Roman,dar nu mai inteleg  organizarea de manifestatii nationaliste ,paralele cu  cele organizate de stat ,de o  organizatie  ultranationalista ,xenofoba si  criminala !

In interesul cui e agitarea spiritelor in Ardeal ?Chiar avem nevoie de confruntari etnice ?Chiar  nu mai avem alceva de facut in tara  asta decat sa ne scarpinam in cur desi nu ne manamca ?
"Membrii unei grupări extremiste maghiare instigă la violenţă de Ziua Naţională a României. Pe site-ul grupării ultra-naţionaliste, liderii organizaţiei îi îndeamnă pe maghiari să vină în număr mare la Miercurea Ciuc pe 1 Decembrie pentru a opri manifestaţia organizată de „Noii Dreaptă“. Gruparea este aceeaşi care anul trecut, de Ziua Naţională a României a ars steagul ţării noastre la Sfântu Gheorghe.


Extremiştii maghiari spun pe site-ul grupării că vor termina odată pentru totdeauna cu şovinismul şi xenofobismul Noua Dreaptă, pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României.


Ultra-naţionaliştii maghiari sunt de părere că Noua Dreaptă va sărbători, de fapt, pierderea Ardealului de către Ungaria şi instigă maghiarii să vină în număr mare să participe la o contra-manifestaţie.


Membrii gruprii celor 64 de Comitate sunt aceeaşi care, anul trecut, de Ziua Naţională a României au ars steagul ţării noastre la Sfântu Gheorghe. La contramanifestaţia de 1 decembrie ca participa şi preşedintele extremiştilor, László Toroczkai."Titreaza antena 3 .

Bineinteles ca presa centrala e pe dinafara in ceea ce priveste realitatile complexe ale Transilvaniei si legaturile stranse dintre  cetatenii ei  ,fie ei  romani sau  unguri .
Traiesc in Ardeal  de cand ma stiu,am  avut  si  am prieteni unguri ,dar nu am resimntit respingere sau rautate din partea lor doar pentru  ca sunt roman!Aceste conflicete  spontane sunt  regizate de mintile criminale ale Noii Drepte cu  intentia clara de a destabiliza ordinea actuala in Roamnia ,de a dezbina si  a invrajbii deverse categorii sociale pentru a le fi mai usor sa preia puterea si  sa trimita  Romania cu  60  de ani inapoi ,in timpul guvernarii  naziste,in speranta resuscitarii ideilor holocaustului .

Daca unii dispun de bani ,cum e Gigi Becali ,care nici macar nu e roman ,e un fel  de corcitura de macedon cu sarbi ,sunt lasati sa isi  bata joc de realizarile acestui popor ,atunci mai  bine militez pentru  o Transilvanie independenta !

Sper ca "crimilalii" de la Noua Dreapta  vor fi  impiedicati  in a mai  instiga la ura si   violenta  iar Statul Roman sa i-a problema acestei  organizatii in serios si  sa lupte cu toate mijloacele pentru  suprimarea ei  .
Nu avrem  nevoie de noi "IRA"  sau  "ETA" in Ardeal  .
Pentru  domnii ignoranti,de orice fel,adevarul  e ca Ardealul  e al ROMANILOR si  al MAGHIARILOR deopotriva ! E al celor care il locuiesc si ii muncesc cu  sudoarea fruntii pamantul de mii de ani .Nu  avem  nevoie de miticii sudisti sa ne invrajbeasca !
Ardealul  e al ROMANILOR si  al MAGHIARILOR deopotriva ! Tineti  minte !

3 comentarii:

Anonim spunea...

Lovite-ar Dumnezeu cu boli grave de care sa nu te mai vindeci niciodata! Pai poponar analfabet care esti, eu as intra in pamant de rusine sa fiu in locul tau, cine ti-a spus tie ca "aia mea" face parte din Stilul Publicistic? Ar trebui sa te amendeze CNA-ul pentru mizeriile astea pe care le postezi, eu sunt pentru noua dreapta! Moarte homosexualilor, sa va impuste pe toti ca pe cainii vagabonti cu tot cu neamurile voastre de paraziti avortoni! Muriti! Dar muriti repede!

Anonim spunea...

da mori tu bai, inchis la minte ce esti. tu impreuna cu toate organizatiile voastre de impins cacat. cna? BWAHAHA te crezi tarzan sau ce?

iati satra de sectanti cu mintea ingusta si faceti omor in grup .. nu are nimeni nevoie de imputiti ca voi. frustratii dracu.

ador postarile tale adi. si nu sunt singurul.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.