sâmbătă, 11 septembrie 2010

UCIDISTANUL UIMESTE DIN NOU


Zile acestea un val de oripilare loveste lumea civilizata .
Stirea vine din Ucidistan provincia Iran.Toata presa a vuit la vestea condamnarii la moarte prin ucidere cu pietre , a unei femei care e acuzata ca a comis adulter.

"Iraniana ce va fi ucisă cu pietre, biciuită înaintea execuţiei din cauza unei poze" titreaza Libertatea. Si nu numai .Presa internationala vuieste si ea.Se intampla mai des decat am vrea noi sa stim .


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

Somalia ,o alta provincie a Ucidistanului ,atrage atentia nu numai prin saracie lucie dar si prin aplicarea legii "sfinte" a lui mahome si allah."In decursul acestei luni, o femeie in varsta de doar 20 de ani, proaspat divortata, a fost acuzata de adulter si omorata cu pietre de un grup de radicali islamisti in fata unei multimi de peste 200 de persoane printre care si numerosi copii, transmite BBC.

Un judecator din cadrul grupului militant al-Shabab a declarat ca invinuita a avut o relatie sexuala cu un barbat casatorit de 29 ani. In urma acestei relatii, femeia a nascut un copil, dovada vie pentru islamisti in privinta adulterului. Barbatul a fost nevoit sa suporte 100 de lovituri de bici, iar femeia a fost ucisa cu pietre. Este a patra femeie care, in decursul acestui an, cade victima miscarii al-Shabab, o grupare islamista care controleaza o mare parte din sudul Somaliei, unde au impus o interpretare stricta a legilor islamice in ciuda opozitiei populatiei de rand somaleze.

Conform reporterilor care au reusit sa filmeze executia, femeia a fost ingropata in nisip pana la brau, astfel incat sa nu poata fugi si sa fie in imposibilitatea de a se feri de pietrele aruncate de islamisti. Dupa interpretarea extrema a legii Sharia, orice persoana care a comis sau incurajat adulterul, fie ea si divortata, trebuie ucisa cu pietre. O persoana care a facut sex inainte de casatorie este pedepsita cu 100 de lovituri de bici. In decursul lunii trecute, un barbat acuzat de adulter a fost ucis cu pietre in orasul port Merka. Prietena sa insarcinata a fost crutata pana la nasterea copilului, dupa care i s-a spus ca va avea o soarta asemanatoare. Somalia este teatrul a numeroase razboie civile care dureaza de peste 18 ani."
Titreaza si descopera.ro


O fata de doar 16 ani dupa ce e agresata de un militian ,este inchisa si condamnata la moarte...tot ea


Ma intreb ,unde e omenia in toate astea ?

De ce numai ele sunt pedepsite?

Cu cine si-au inselat sotii? Cu ele insele ?

Sau cu o alta femeie ?

Nu ! Normal ca nu ,tot cu un barbat ! Dar el a ramas curat .EL chipul si asemanarea lui alah pe pamant dupa ce si-a bagat pula in nenorocita ,la propriu,o mai si omoara...Ca de . . . e curva !!!

Cata ipocrizie . Cata prostie . Cata nemernicie .

Ce te poate face sa te supui unui asemenea tratament ?

De ce femeile alea rabda cu atat supunere niste nespalati care habar n-au sa foloseasca un aparat de ras !

Sunt vandute ca niste vite ,omorate si torturate,in numele unui dumnezeu orb ,retardat ,nespalat ,rau,invidios,sangeros,pervers,ignorant...

Ce ne face pe noi ,care vedem lucrurile altfel ,sa stam nepasatori in fata unor asemenea atrocitati?

Iran ,1997

Doi baieti ucisi pentru simplul fapt ca erau gay!!!!

Ce are Dumnezeu cu toate astea ?

NIMIC!!!!

Dumnezeu e doar o justificare pentru crimele unora care stiu sa manipuleze masele.Ei stiu ca singurul Dumnezeu care exista sunt ei !

E ingrozitor ca traim in aceeasi lume cu monstrii care stiu sa profite de slabiciunile si temerile noastre.

Se intampla in Ucidistan si nu numai .

Sunt scarbit sa vad cum pentru unii barbati a lui dumnezeu , femeia e doar un obiect facut doar sa isi bage pula ,de care apoi se pot debarasa oricand.

Sunt scarbit sa vad oameni omorati si batuti doar pentru ca sunt altfel .

E o lume pe care vreau sa o parasesc cat mai curand posibil.

Vreau o lume fara dumnezei razbunatori si sangerosi .Vreau o lume plina de iubire.

Atata vreau.


Un comentariu:

zossor spunea...

nu am cuvinte. doar lacrimi. si neputinta doare...