joi, 6 decembrie 2012

Rosia Montana-corporatistii contraataca !

            Astfel de clipulete au inceput sa ruleze la toate televiziunile din Romania. Ocupati cu campania   electorala, orbiti de scandalurile "oferite" gratis la ora de maxima audienta de candidati, lumea pare sa nu observe siretlicul celor de la "GOLD CORPORATION" in frunte cu tradatorii de neam si tara care ne-au vandut PE NIMIC unor profitori capitalisti a caror singur interes este propriul profit!

         Poate o sa spuneti, ok ...foarte bine, sa inceapa mineritul, sa se faca locuri de munca, sa "munceste" tot romanul.
Da! Ce bine ar fi fost !

     Nu am o adversiune impotriva canadienilor, culmea! Ci impotriva celor ca i-au lasat sa isi insuseasca avutia tarii pe gratis, spunandu-ne ca altfel nu se poate! In fond si la urma urmei, nu e prost cine cere, ci cine da!
Ni se spune sa tacem,dracu' din gura, ca din 300 de tone de aur o sa primim fabuloasa cantitate de 50 de tone!!!!!!
Nu pricep! Sunt, putin, mai mediocru la logica si matematica!

EXERCITIU DE LOGICA :

Eu am trei saci de cartofi in beci, dar nu am scara ca sa ii scot, in loc sa imi fac una, ii dau cartofii vecinului care imi da un sfert de sac si mie pentru simplu motiv ca va aduce scara lui si le va de de lucru copiilor mei care vor scoate cartofii din beci!!!!!!

VOI CHIAR NE CREDETI TAMPITI?!

De ce nu exploatam NOI aurul? DE CE TREBUIE SA IL EXPLOATEZE CANADIENII?
De ce nu angajeaza statul o companie (sau de ce nu infiinteaza una) pe care sa o plateasca sa scoata aurul!
Si atat!Sa le dea 10 euro pe ora,dar tot aurul sa fie AL NOSTRU! Astfel se vor crea si mult ravnitele locuri de munca !

Propaganda cu locurile de munca imi face parul maciuca! Pai, frati romani, de NOKIA ati auzit?
"Va veni, va da de lucru, o sa fie bine!"
Da, a dat de lucru! Contractele erau facute pe termen de 3 luni de proba, dupa codul muncii modificat de Boc, trei luni in care muncitorii erau platiti cu salariul mediu pe economie, da, fiind in proba era platit in porportie de 80 %! Norma  era de 100%,iar daca nu ti-o faceai ...de data asta NOKIA iti dadea aripi!
Dupa ce s-a comportat ca o lacusta, dupa ce i s-au terminat privilegiile fiscale, si-a luat talpasita, iar noi am ramas cu ...*ula peste gura!(daca spuneam cu buza umflata,trebuia sa explic de unde umflatura).

La fel se va intampla si la GOLD CORPORATION! Parol!

Ce ma  mai intriga cel mai mult, asa cum spuneam si mai sus, e siretlicul cu care incearca sa profite de naivitatea romanilor!
REFERENDUMUL, care se va desfasura pe data de 9 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, intreaba aproximativ 70.000 de persoane daca sunt deacord intr-o problema NATIONALA!
Rosia Montana si bogatiile ce le are in subsol nu sunt DOAR a bastinasilor! SUNT ALE NOASTRE, ALE TUTUROR ROMANILOR!
Vazand ca pe plan national nu le merge, schimba foaia si recurg la astfel de artificii, profitand de saracia celor de acolo.
O alta chestiune legata de referendum este finantarea acestuia. Desi serveste unei companii PRIVATE  acest referendum e finantat din fonduri PUBLICE!

Daca aceasta chestie se petrecea in USA, faptasii erau inchisi pentru tradarea intereselor nationale!
Frustrant  e ca oricare va fi rezultatul referendumului, canadienii au deja aurul romanesc, le-a fost demult cedat lor, nu degeaba au "investit"deja 400 de milioane de dolari! La fel s-a intamplat si cu Insula Serpilor, cand Romania se dadea de ceasul mortii la Haga  insula era deja concesionata  britanicilor de la EXXON !
Ideea e nu daca, ci cand vor putea incepe canadienii exploatarea ...iar asta se va intampla in curad. De ce ?
PENTRU CA SUNTEM O TARA DE PROSTI!


Niciun comentariu: