duminică, 4 decembrie 2011

Arhiepiscopul Tomisului in vizorul conspiratorilor

O unda de soc loveste ,din nou ,comunitatea gay din Roamnia .E a treia oara ,in decurs de doar cateva luni,cand presa pune egal intre homosexualitate si pedofilie!
E inacceptabil . E o dovada de rea  credinta si manipulare grosolana,a unor indivizi a caror intentii raman deocamdata ascunse.
Daca vara trecuta OTV-istul,Iuga,era folosit pentru a pune egal intre gay si pedofili,saptamana trecuta a fost randul senatorului Spanu PDL ,care pe banii mei ,de contribuabil onest,in lipsa unei alte ocupatii,isi permite sa puna egal intre pedofilie si  homosexualitate,acum vedem cum tirurile jignitoare se intorc inspre Ahiepiscopul Tomisului,Teodosie ricosand direct in ograda gay.
Daca cititi cateva din postarile de pe acest blog,va puteti face o idee despre parerea mea referitoare la Biserica,si probabil ca nu  as fi reactionat,daca nu se punea egal,din nou, intre pedofilie si  homosexualitate.
Dar haideti sa vedem despre ce este vorba.
Un  tip,acest tip ...
...aduce acuzatii grave la adresa Inalt Prea Sfiintiei sale.
El spune ca in 1996,pe cand avea 17 ani, a fost corup de IPS pe cand se afla la Manastirea Dervent ,intr-una  din baile manastirii.
Nu sunt ziarist si nici nu am intentia sa ma fac unul ,dar ma intreb unde sunt investigatiile de presa ?Presa abunda de acuzatii,fara sa le verifice!Se arunca cu capu inainte,ca oarba,in speranta obtinerii unui "reiting" cat mai bun .
La o simpla cautare pe google,vedem ca Teodosie  a fost facut arhiepiscop abia in 2001.Din surse sigure stiu, ca Teodosie nu a calcat prin Dervent pana dupa 2001,moment in care manastirea era si  atunci ,cum este si  acum,un santier,iar corpul de cladire in care individul spune ca s-a savarsit marsavia NU ERA TERMINAT !
Iar ca un aspect interesant,da, individul se vecuia prin Dervent.Calugarii milosi il mai ocroteau iarna,pana a fost prins ca isi  aducea pustani de prin satele apropiate si  le sugea pula,moment  in care calugarii l-au alungat .
Eu deja vad un motiv al razbunarii nelegiuitului.Presa ...nu .
Acesta e un aspect,al doilea aspect e ca individul avea 17 ani,nu mai  era copil!Deci ...de unde pedofilie ?!
Dar asa cum spuneam,se pare ca e inceputa o campanie de discreditarea a comunitatii gay prin orice mijloace si  cu orice ocazie !Chiar daca acuzatorul era minor,iar  daca acuzatiile se dovedesc adevarate(ceea ce nu cred)IPS sa poate fi acuzat de sex cu minori ,nu de pedofilie.
Parerea mea vis-a-vis de scandal e ca,defapt e o rafuiala in sanul Bisericii,ar acest individ este folosit pentru al indeparta pe Teodosie de pe scaun.
Nu e treba mea,ma depaseste!
Ceea  ce doresc e sa scot in evidenta este faptul ca in Roamnia se doreste a se pune egal intre HOMOSEXUALITATE si  PEDOFILIE !
Cine ,de ce,cu  ce scop ? Putem doar banui!Este de datoria noastra sa ripostam si  sa spunem adevarul,sa nu ne  lasam calcati in picioare de hoardele fasciste care acapareaza Romania !
INCA O DATA,HOMOSEXUALITATEA NU E PEDOFILIE !!!


Niciun comentariu: