marți, 29 noiembrie 2011

Vin alegerile

Vin alegerile,iar PDL-istii sunt intr-o cadere care duce spre catastrofa .In disperarea omului care se ineaca,incearca sa se prinda de ce apuca,pana si de un pai,iar paiul este credinta romanilor.Vazand ca nu mai pot veni cu agende de crestere economica,cu strategii de impulsionare a economiei,de ridicarea nivelului de trai si cresterea salariilor,pe care le-au inghetat ,vazand ca scandalurile,gen Apostol ii ingoapa la propriu,uite ca talharii vin cu ceva la "corasonul"extremistilor de dreapta :EXTERMINAREA unei categorii de oameni .


Domnul sentor,Marius Spanu,trece cu  tavalugul ignorantei,incercand sa darame  zidul dintre HOMOSEXUALITATE si  PEDOFILIE , iar asta din lipsa de ocupatie.sursa.
Trebuie sa specific de la inceput .PEDOFILII TREBUIE PEDEPSITI ASPRU ! Nu  au dreptul la mila din partea societatii.
Ma pun in postura  unui parinte  a carui copil a fost abuzat si  nu cred ca mi-as  putea controla reactiile,daca l-as avea pe abuzatorul copilului meu in fata.Trebuie sa intelegem ca,din punct de vedere psihologic,acel copil este distrus,dar nu va deveni neaparat homosexual!Daca o fetita este violata de  un barbat,sunt  sanse infime sa devina lesbiana,din simplu motiv:ORIENTAREA SEXUALA NU SE DOBANDESTE,ESTE INNASCUTA !
Nu o  sa reiau tema homosexualitatii,m-am ocupat de prea multe ori de acest subiect,dar raman perplex cand vad ca astfel de oameni ajung sa  conduca Romania.Oameni care si-au cumparat locul iar ca sa si-l mentina spun lucruri trasnite.Nu mai  comentez ca PEDOFILIA e o ramura a HOMOSEXUALITATII,e de rasul curcilor.Nu mai  comentez ca HOMOSEXUALITATEA este o boala care se trateaza cu succes,pentru ca ar insemna sa evidentiez ignoranta stimabilului politician si sa cada intr-un mai mare derizoriu.
In acelasi  timp ma uit peste ocean la discursul lui Obama,discursul unui om care isi iubeste CETATENII,gay sau  nu,politician care stie sa uneasca natiunea in timp de criza.Politician care te emotioneaza si iti inspira incredere.

"Pentru multi oameni care au fost la New York si in toata tara in miscarea Occupy, exista o frustrare legata de faptul ca esenta visului american - care inseamna ca daca muncesti din greu si te tii de treaba poti reusi - pare sa alunece", a afirmat Obama."Nu asa ar trebui sa stea lucrurile. Nu aici. Nu in America".
"Nu vom avea o America in care doar o parte din oameni au oportunitati", a adaugat presedintele. "Vom avea o America in care toata lumea are oportunitati. Si asta va necesita timp",
Titreaza STIRILE PRO TV .
Oare cand o sa vad si eu  un astfel de om in forurile superioare de conducere a Romaniei ?Cand  o sa vad ca,"smecherii"care creaza oportunitati numai pentru cei care dau mai mult si nu muncesc deloc o sa dispara,iar in locul lor vor veni vizionari care sa dorasca binele Romaniei ?E o viziune utopica,un vis care e frumos tocmai pentru ca ramane un vis.
Raman cu un gust amar,din simplu fapt ca sunt roman!M-am nascut cu  un handicap!Nascandu-ma roman,e ca si cum m-as fi nascut fara picioare,fortat sa cersesc mila strainilor,stau cu mana intinsa in speranta ca poate,poate cuiva i se va face mila si de mine.Desi muncecesc mai mult ca un american ,traiesc mai prost decat un somalez,pentru ca domnii parlamentari,ca domnul Spanu,sunt interesati sa fure si sa genereze confuzii,declarand ca luna e acelasi lucru cu soarele.Poate acum intelegeti de ce nu iubesc Romania,de ce o urasc si nu ma mai intereseaza soarta ei .

Niciun comentariu: