joi, 13 octombrie 2011

Serile Filmului Gay 2011


Si uite ca, pe 14 noiembrie ,incepe festivalul de fim gay la Cluj Napoca.
Deja clasicul festival ,ajuns la a 8-a editie,sta sa porneasca la drum .
Amanuntele lipsesc ,insa .Inafara de un scurt anunt pe totalgay.ro (Cea de-a opta editie a singurului festival de film gay din Romania, SERILE FILMULUI GAY se apropie vertiginos, fiind programata sa inceapa pe 14 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Pana la aceasta ora s-au inscris in competitie filme din 13 tari, printre care si Romania, termenul limita de inscriere a productiilor fiind 20 octombrie.

In cele sapte zile de festival, cinefilii vor putea viziona filme de scurt metraj, lung metraj si documentare din Spania, Brazilia, Anglia, SUA, Franta, Suedia, Elvetia, Turcia. Brazilia, Chile, Argentina, Italia si Romania iar intrarea la toate proiectiile este gatuita. Ca o noutate, in acest an va fi proiectat pentru prima oara si un serial cu tematica LGBT venit tocmai din Argentina, “Plan V”.

Proiectiilor de filme – in competitie sau in afara competitiei – li se vor adauga o serie de discutii la “Cafeneaua Cinefililor”, petreceri si concerte, un spectacol de teatru, expozitii dar si alte evenimente despre care organizatorii inca pastreaza tacerea.

“Avem multe suprize pregatite, lucruri in premiera, insa toate la timpul lor” ne spune Csaba Szabo, selectionerul festivalului. “Este bine insa sa veniti cu totii, indiferent de orientarea voastra sexuala, pentru a asista la un regal cinematografic si pentru a simti fenomenul SFG, o saptamana de-a dreptul de neuitat” continua acesta.),nicaieri nu mai gasesti nicio informatie .
Pe pagina oficiala a festivalului vedem o numaratoare inversa .Sper ca organizatorii vor oferii mai multe detalii in perioada care vine .
Urez multa bafta echipei organizatoare si un real succes .
UPDATE :
Intre timp pagina ogiciala a fost updatata.Amanunte puteti gasi aici .

Niciun comentariu: