duminică, 22 mai 2011

Biblia o garanteaza !

A fost sa fie sfarsitul lumii...ieri .Era garantat de Biblie .
N-a fost .Dezamagire ?Ete na.In religie totul e permis .Inca o mica eroare.Si ce daca ?S-au castigat cateva sute de milioane de dolari ...care vor fi impartite saracilor :)))(a se da play )

Facem toti o fata de curva si incercam sa ne stapanim dildoul .
Mai ,dar cum ramane totusi ? Biblia a garantat !!!
Cartea cartilor esueaza in darea unui raspuns in fata framantarilor a milioane de oameni ?
Biblia a garantat dezastre de neinchipuit .
Cruciade purtate in numele dreptatii care au
adus moartea si suferinta a sute de mii de oameni .Biblia a garantat masacre si mutilari .
In numele Domnului,Samson,a ucis si mutilat 300 de filisteni,luindu-le apoi ca trofeu preputurile,doar pentru simplu motiv ca aia erau filisteni ,iar dumnezeu ura filistenii .
Un adevarat genocid s-a petrecut,sub obladuirea lui Dumnezeu ,cand evreii au intrat in Tara Canaan.
Tot ce intalneau in drumul lor eliminat fara remuscare .
Prima confruntare
Desi "dusmanul"avea inima impietrita de Dumnezue,deci practic ascultau de Dumnezeu ,imparatul Hesbonulu ,Sihon,a refuzat sa ii lase pe evrei sa treaca pe la el prin regat.(Deuteronom 2:26).
Rezultatul ?O baie de sange.In batalia de la Iahat, evreii invinge Hesbonul si sub atenta indrumare a lui Dumnezeu ..."I-am luat atunci toate cetăţile şi le-am nimicit cu desăvârşire: bărbaţi, femei şi prunci i-am nimicit cu desăvârşire şi n-am lăsat să scape niciunul măcar."
Deuteronom 2:34
Doar vitele le-au luat cu ei .
A doua confruntare
A venit randul lui Og ,imparatul Basanului care pateste la fel .Sub acelasi bland si iubitor indemn ,din partea lui Dumnezu ,evreii elimina tot de la barbati la femei ,prunci pana la batrani.
Indemnurile luate parca din opera nazistilor, continua din partea Celui Prea Iubitor in versetele din capitolul 7 al Deuteronomului .
Cred ca v-ati plictisi sa enumar toate atrocitatile permise si atribuite lui Dumnezeu intr-un fel sau in alul ...deci ma opresc la ...Saul care greseste, intr-o batalie si nu asculta voia lui Dumnezeu.Acesta ii porunceste sa omoare TOT:femei , copii ,batrani ,barbati,animale .Dar asta lacom,ii se face"mila" de animale .
Pedeapsa ,una din ele ,e ca trimite un DUH RAU peste el , duh rau din ograda Domnului,sa il munceasca si apoi este detronat .
BIBLIA LE GARANTEAZA!!!!!
Intreaga istorie a vechiului testament este patata de sange nevinovat de copii !
Genocide pentru care nu a fost condamnat cineva vreodata, stau marturie iubirii lui Dumnezeu.
Ce-i drept,iubirii partinitoare a Lui.
Masacre,genocid,abuz de putere,furturi toate facute in numele Lui garantate de Biblie .
Toate astea ne fac sa nu ne mai intrebam cum de religia nu a reusit sa impuna pacea pe planeta.Nu are mijloacele necesare.Religia este o unealta in mana celor puternici pentru dominarea celor slabi .
Sfarsitul preconizat de pastorul idiot nu a venit .Va veni!E o certitudine .
Ce deranjeaza ,ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult, este ipocrizia BISERICII de orice culoare.
Promotoarea dragostei si iubirii de oameni si de Dumnezeu ,ascunde printre rochiile ei de piranda o multime de minciuni ,arme de tot felul si mai ales ADEVARUL !
A crede in Dumnezeu fara obloanele ei este o blasfemie .In opinia ei Doar EA,BISERICA, este poarta .Desi Isus ,spune altceva .Parca zice ca El este usa .
Preoti ,pastori ,armate intregi de creduli savarsesc planurile marsave ale fortelor intunecate ,imprastiind un mesaj de ura si teroare :




Biblia o garanteaza ,dar ADEVARATUL DUMNEZEU o parafeaza?
Dupa ziua de 21 mai se pare ca nu !


Niciun comentariu: