duminică, 10 octombrie 2010

Un anisor !


Acum un an eram in Targu Mures , la o cafea. Era o zi frumoasa de toamna .Nu pot uita acea zi de 1o octombrie 2009 .Dimineata pierdusem autobusul ,imi agatasem patalonii intr-o sarma spanzurata sub ghiseul de la informatii din autogara Napoca."Informatoarea" imi spune ca mai am un microbus peste o jumatate de ora .Iritat si nervos privesc tablita lipita de parbrizul microbusului.
Plecare Cluj 08:30
Sosire Targu Mures 12:30
Fara sa imi dau seama incep sa comentez cu glas tare :"da asta cu ce ,pula mea mere ,de ajunge asa tarziu in Mures...cu fotoghin?!" Iritat fiind am reusit sa irit si soferul microbusului care imi recomanda "politicos"sa merg cu avionul daca vreau sa ajung mai repede la Targu Mures.
Ei ,dar stiti cum e lucru romanesc ...una scrii alta faci.
Ajung la Mures in jur de 11.
Piata Panov,10 octombrie 2009
Astept cu emotie o persoana de care aproape ca ma indragostisem pe mess.
Apare un tip inalt ,cu o ciubica pe cap,o geaca de blugi ,cu o bluza alba cu doua dungi verticale de culoare albastra pe piept.
Intinde mana si mi se recomanda :"Denis"
L-am privit in ochi si m-am pierdut.Un azuriu de o claritate cristalina ma invaluit,facandu-ma sa ma topesc asemeni unui cub de ghiata pe o plita incinsa.
Am stiu ca am privit iubirea in ochi,am stiu ca am intalnit iubirea .
Am baut un suc ,ne-am plimbat prin Cetate (erau zilele vinului la Tg Mures),am mancat castane (el a mancat ,eu doar am gustat,cah !!!!au un gust oribil :P)am mai baut o cafea ...iar timpul o luase razna la sanatoasa ,in ciuda parca .Trecusera ore intregi intr-o clipita iar eu ma agatam de ultima secunda ,doar sa fiu cu el ,inca un pic cu el .
A trebuit sa ma intorc acasa .M-a condus la tren.Iar trenul a pornit.
Priveam cum se indeparteaza ,intrebandu-ma :"oare il voi mai vedea vreodata ?Va mai dorii sa ma vada ?I-a placut de mine ?"
I-am trimis um sms,iar raspunsul lui a fost :"of si trenu acesta , a trebuit sa plece " .Apoi ,in zilele urmatoare i-am adresat o cerinta:"lasa-ma sa te iubesc".
A fost o zi ,prima zi iar azi s-au adunat 365 de cand sunt cu Denis.
Si azi imi dau seama ca il iubesc la 1000 de ori mai mult ca atunci .
Un om deosebit.Un zeu printre oameni.
Denis ,iti multumesc ca m-ai lasat sa te iubesc.
Imi doresc ,de ziua noastra ,sa ne petrecem toti anii de acum inainte impreuna .
TE ADOR,ZEULE!


Anna Tatangelo-Un novo bacio(un nou sarut)
Vezi mai multe video din muzica

Niciun comentariu: