luni, 9 iunie 2014

Serios, asa nu!

        Serios, asa nu! Pe bune,  evenimentele astea ar trebui adaptate specificului zonei. In Romania nu merge o asfel de abordare! Romanii nu pot accepta, inca, astfel de personaje! Ei isi inchipuie ca trevestitii, ca cei din reportaj,vor sa se casatoreasca in biserica si sa adopte copii!
        Chiar daca o sa imi atrag critici trebuie sa o spun ca nu imi plac travestitele, e ok ca divertisment pe diverse scene, dar nu pe strada purtand sloganuri de acceptare si stindardele unei intregi comunitati. Ele nu ne reprezinta! Cel putin nu pe mine!

        Mie, care sunt gay, imi vine greu sa le accept, imi inchipui ce se intampla in mintea unei persoane credincioase cand vede o astfel de aratare!
 Cred ca cei de la "ACCEPT" ar trebui sa schimbe abordarea, sa coopteze TOATE organizatiile LGBD din tara si sa INTERZICA aparitiile impanate la astfel de parade! Organizatorii "paradei gay" ar trebui sa stie ca pentru romani parada = militara, parada = fanfara, parada = sobrietate!

       Noi nu stim sa face parade ca americanii. Noi stim doar marsuri, asemeni celor organizate de Noua Dreapta. E clar ca o astfel de abordare a "paradei gay " nu are cum sa fie un succes, NU IN ROMANIA ! De ani de zile de cand se organizeaza aceste parade in Romania, intodeauna participantii au fost mai putini ca fortele de ordine!

        Clar ca nu am reusit sa castigam simpatia cetatenilor, ca nu am sensibilizat pe nimeni ci dimpotriva am iscat antipatii nu doar in randul cetatenior "normali" ci si din partea marii majoritati a gay-lor din tara! Ma pun pe mine etalon, cu riscul de a parea imbacsit si cu vederi inguste, dar scumpii mei, ce ati vrut sa demostrati cand ati pus cap de coloana un barbat pe tocuri de 10?! SERIOS !!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ce caraghioslac!