luni, 9 iulie 2012

Legalize love by Google

"Legalize love" !Doua cuvinte care dau fiori pe sira spinarii homofobilor si ignorantilor din Romania .
Jurnalul National titreaza :

Serios Felix ? Cu siguranta o sa faceti si voi articole de calitate odata repudiat "google translate" .Asta in contextul in care o sa va  mai cumpere cineva.

Acum ,serios vorbind,ma intreb ca simplu cetatean al aceste tari,cum poate un cotidian dea o conotatie atat de homofoba unei  asa stire ?!
E ca si cum te intreaba daca mai mananci dupe ce ai dat o palma la un kakat .E jignitor si ofensator ca in secolul 21 sa mai intalnim retardati frustrati si refulati care isi ascund propria homosexualitate dupa masca homofobiei,dar mai naspa e ca isi pot exprima frustrarile prin diverse instrumente de presa.


Stirea e preluata de antena 3 ,care ii pune un titlu mai moderat ,trezindu-se in plina controversa ...
Dar a cui controversa ? Sigur nu a europenilor si tarilor civilizate !
Faptul ca presa  e cu latul in gura ,se stie ! Banii sunt cei care dicteaza interesele ,iar miculutii lui Felix stiu ca nu e bine sa te pui cu giganti ca "Google".Dar sub masca dreptului la opinie isi rezerva dreptul sa publice SELECTIV comentariile cititorilor.

Si toate comentariile merg pe trendul acesta .Sa mai amintesc ca am comentat si eu ,iar comentariul meu nu a fost publicat ? Ca am mai comentat odata cu acelasi rezultat ?
Oare cand o sa se intelega si in ROMANIA ca a fi gay nu inseamna DOAR A TI-O TRAGE IN CUR ? 
Oare cand o sa inteleaga lumea ca te nasti si mori gay ,ca nu e o alegere si ca nu e o boala ? Ca a fi gay nu e sinonim cu necrofilia,zoofilia si mai ales cu sexul oral!
Nu se cere legalizarea unei pozitii sexuale ci a unui drept al omului!!!!ACELA DE A IUBII PE CINE ITI  PLACE !!!Barbat sau femeie !!!Se cere recunoasterea unui fapt deja existent !Chiar daca va oripilati ,EXISTA BARBATI CARE IUBESC BARBATI SI FEMEI CARE IUBESC FEMEI !ATENTIE !!!NU BARBATI CARE SE FUT CU BARBATI SI FEMEI CARE SE FUT CU FEMEI !!!!Incerc sa va fac sa intelegeti ca sentimentul de iubire e cel pe care il vrem legalizat !

 Faptul ca voi ne ignorati nu inseamna ca nu existam !Suntem printre voi pentru ca noi suntem rodul iubirii voastre !!!
In ce priveste perpetuarea speciei ...va lasam pe voi sa o faceti !Va pricepeti de minune ! Datorita voua azi sunt 10 % din poulatie e gay !Si nu datorita "propagandei" ci a faptuli ca voi i-ati nascut asa !!!!

Explicati-mi  domnilor comentatori,cat de buna trebuie sa fie o campanie incat sa te faca sa poti iubii o persoana de acelasi sexcu al tau ?!!Iar aici ma refer la sentimente !!! !Ma refer la sentimentul pe care l-ai avut atunci cand te-ai indragostit de persoana iubita !Cine te poate face sa te indragostesti de o femei,daca esti femeie,sau de un barbat daca esti barbat ? Daca esti sigur pe sexualitatea ta ,iti spun eu ,NIMENI SI NIMIC !!!!Nicio propaganda de pe lume !!!Constat insa o parere inpartasita de majoritate ,si anume ca ce faci in dormitor e treba ta ,nu veni la mine si ma intreba si mai ales nu spune ce faci tu acolo.Practic e ok daca esti promiscuu,e ok pentru ei daca ii minti si te prefaci ca esti ca ei !Te prefera un mincinos ordinar decat un gay onest !Chestia asta chiar nu am apucat sa o inteleg,inca !Dar asa cum spuneam mai sus pentru eu a fi gay e sinonim cu futaiu in cur .De parca heterosexualitatea de limiteaza doar actul sexual dintre femeie si barbat ! Daca te crezi hetero doar pentru ca iti futi nevasta dar esti cu gandu la pula,iti dau o veste proasta :esti bisexual!Pentru mine ambele orientari sexuale sunt o stare generatoare de iubire,de fericire !Doar daca tu nu esti instare sa le sinti aceste sentimente ,asta nu inseamna ca nu exista !

Gicu,comentatorul,confunda o pozitie sexual cu o orientare sexual !E grav atunci cand nu poti face diferenta intre apa si ulei .Daca bei ulei cand ti-e sete ,senzatia e ...groaznica !Gicu ,nu incerca ...e naspa !
Am inceput sa ma obisnuiesc cu prostia,iar asta e un semn rau !Intr-o zi as putea devenii si eu ca ei ..nu hetero ci prost !
Serios,cand ii vad cu cat patos comenteaza si isi dau cu parerea despre ceva ce nu inteleg ,doar au auzit ,sau despre ceea ce simnt ei si nu isi pot explica ,imi vine sa imi scriu pe frunte :"sunt gay nu prost asa ca voi !"

Oricum,multumim Google ! Sper sa  nu fi dezamagit ca de maine toti romanii o sa isi arunce la gunoi  tehnologia homosexuala !
Parca ii vad pe tiganii de la Pata Rat,groapa de gunoi de la Cluj,sortand tablete cu "Android" pe ele,smartphonuri,notebook-uri,laptop-uri si pc-uri aruncate de crestinescul popor roman pe motiv ca toata tehnologia asta e propaganda homosexuala facuta cu scopul de a perverti poporul sfant roman de la dreapta-i cale,accea de perpetuare a speciei pe cale de disparitie.Iar de maine violuriele,violenta conjugala,abuzurile asupra minorilor,avortul,adulterul,talhariile,coruptia vor fi istorie in Romania .Va dati seama? Suntem abia 7 miliarde de oameni,ce ne facem ?Suntem pe cale de disparitie.

Adevarul e ca ..intr-adevar suntem pe cale de disparitie,dar aceasta disparitie se numeste EXTINCTIE,extinctie care ne sufla in ceafa tocmai din cauza ca DEJA SUNTEM PREA MULTI !!!Planeta e sufocata iar resursele NU sunt inepuizabile!!!!
Dragi mei compotrioti,nu sunt prorooc,nici clar vazator,dar prevad un viitor sumbru copiilor vostrii.
In urmatorii 70 de ani,cand resursele vor fi din ce in ce mai putine,va izbugni un al treilea razboi mondial,care va schimba fata lumii asa cum o stim noi,dar pana atunci dragii vostrii copii vor fi sclavii corporatiilor multinationale...De asta va las in seama voastra grija pentru perpetuarea speciei ,desi constat ca sunteti prea prosti ca sa stiti cand si mai ales unde sa va oprit,sa analizati si sa luati decizii corecte si echidistante .
Nu homosexualii ar trebui sa fie grija voastra ci viitorul copiilor vostri gay sau hetero.





Niciun comentariu: