miercuri, 18 iulie 2012

Keky-Laid back.What the fuck?!!!!!!!

Revenim,adica revin la un subiect de care m-am mai ocupat deja in una din postarile trecute .Am avut si un drept la replica si am asteptat sa se materializeze proectul video a lui Keky.
Da! Stiu ! Sunt masochist !Astfel nu imi inchipui de ce ma tot ...aplec asupra a tot felul de lucruri care nu imi plac .
A venit si videoclipul piesei lui Keky-Laid back.

Imi pare extrem de rau,Keky,dar i-am dat um mare dislike!
Keky,draga,daca  veneai cu materialul brut la mine iti faceam un montaj...tzatza de matza,cum se zice p-aici in Ardeal.E ...penibil,crede-ma si imi aleg cu mare grija cuvintele pentru ca nu vreau sa te jignesc,dar e prost,e prost ...Tot!!! De la felul in care interpretezi,pana la dansatorii care parca sunt luati direct de la Auschwitz dupa o cura de infometare si munca silnica .
E dezolanta atitudinea mea,stiu e foarte usor sa stai pe margine si sa comentezi despre ceea ce fac altii,sau incearca sa faca ...dar crede-ma nu o fac cu rautate ,e doar un semnal de alarma sa te opreasti ,sa iti revizuiesti tehnica si tactica de marcheting iar pe urma sa incerci sa te apuci de munca .
Cate posturi de muzica iti vor difuza videoclipul ?
Cred ca niciunul,si nu din motiv ca esti gay,ci pentru ca e prost !
O doza de nonconformism,care a prins si care a fost intr-adevar revelatia Europei au fost cei de la Kazaky.

Crede-ma nici nu se compara cu ce faci tu !I-a lectii !

7 comentarii:

FataDinMarte spunea...

Ce idiotenie sa-l compari pe Keky cu Kazaky!!! El e el, are stilul sau propriu, timbrul vocal original...

Treci putin prin filtrul obiectiv. Dar avand in vedere ca asta e un site gay si pt gay, stiu de ce dai in el.

Esti frustrat ca EL e un GAY care se ridica... :)

Sora mea KEKY, felicitari!!! :)

adi spunea...

a face comparatie intre kazaky si keky chiar ca e o mare idiotenie !
nici prin gand nu mi-a trecut.Faptul ca keky i-ar cam copia ..mi-a fulgerat un pic prin cap,nu stiu de unde mi-a venit ideea...oare de la pantofii cu toc de 19 centi ?nu cred!unde se ridica "sora mea"?!
nu dau in el!!!!!!
as vrea ca mult mai multi gay sa faca ceva .dar sa faca ceva !!!!ce face keky e chici in stare pura ,monument de uratenie !!!!as fi vrut ca keky sa aiba macar 1% din carisma Danei International,1% din naturaletea lui Riky Martin!dar din pacate e zero barat !!!!
nu e un site pentru gay !e blogul meu personal,un fel de jurnal a ceea ce sunt eu si ceimi place mie si mai ales sa incerc sa explic lumii ca a fi gay nu inseamna doar filme porno si sex cu cine apuci prin toa;ete publice,vorba lui keky.

FataDinMarte spunea...

te doare capu`, tu! daca vrei sa fac trafic pe spatele lui keky, n-am nicio problema, insa nu se face asa... oare te-o mai citit cineva inafara de mine?!

ma rog... multa bafta in a-ti ridica site-ul/blog-ul sau ce o fi! :)

adi spunea...

:))
il citesc eu ! si e de-ajuns !
crezi ca de asta scriu ca sa imi fac trafic =))?!!!!!!
keky e ...prea mic ca sa imi ridice traficul !daca vreau ridicare de trafic scriu de ponta,de base,de tom cruise,etc,dintr-astia grei !
daca te deranjeaza,dragul meu,pot sterge postarile ,dar va trebui sa imi dai un motiv bine intemeiat.plus ca stii,ca dara nu degeaba ai mers la tv sa spui ca ai fost violat,scandalul e cea mai agresiva forma de promovare .deci eu scriu urat de tine ,vine altu comenteaza si uite ca esti promovat fara sa dai un leu.
bafta in cariera si intr-adevar inceputurile slabe nu tre dispretuite .

Keky spunea...

imi pare rau ! eu nu am ce sa comentez . te-am citit si punct ! iti respect parerea . iar eu asa cum am facut-o data trecuta , daca am ceva sa iti comentez , o spun cu numele meu ! poti verifica IP-urile de pe care s-a scris ! bafta ! :)

adi spunea...

keky,nu trebuie sa mergem pana acolo.
vreau sa imi cer scuze pentru ton si anumite remarci .
e munca ta si o respect !

Keky spunea...

nu ai de ce sa iti ceri scuze ! e parerea ta ! si eu am pareri si nu imi cer scuze pentru asta ... :)