duminică, 8 iulie 2012

Bac-ul promovat doar de copii celor aflati la putere

Au venit si rezultatele de la bac .Ca si anul trecut ...dezastruoase,pentru unii!Asa cum ne-am obisnuit in Romania,pe principiul criza e a prostimi si saracimii,la fel si cu bac-ul.Rezultatele proaste sunt ale prostimii si saracimii.
Priveam la stiri cum Raducu Mazare e trezit din somn,de un bastan din PSD,sa i se comunice nota de la bac.Domnia sa a lua 9,36,ceva de genu .Ma intreb,pe cati dintre voi,care ati dat bac-ul acum v-a sunat vreun lider politic sa va comunice nota obtinuta ?!
Eu nu acuz pe nimeni ,dar omu asta arata a tocilar care sa i-a aproape 10 la bac ?!
































                 Intreb si eu,asa,inocent ...cand a avut timp sa mai invete si sa mai mearga pe la scoala,de vreme ce isi petrecea timpul mai mult pe la emisiuni tv ?
Nu-i contest inteligenta,dar as fi curios sa il vad rezolvand o ecuatie de gradul doi cu 2 necunoscute sau sa imi enunte definitia fortei actiunii si reactiunii  in direct pe un post tv ,fara a-i fi date solutiile in culise.
Sincer ,ma indoiesc ca Raducu isi lua bac-ul daca Radu nu era primar.
Dar cum spune si proverbul,hotul neprins negustor cinstit.

Eu mi-am luat bacu-ul cu 8,05 ,dar va spun ca am invatat zi si noapte,nu am avut vreme de nimic altceva decat de scoala,acasa,invatat,somn si a doua zi de la capat.
Reteta pentru ati lua bacul in Romania e sa fi fecior de primar,iar casa scapi de puscarie suni pe Ucu care iti trimite un sef de politie care sa te convinga sa nu te omori , care cheama si o ambulanta sa te acopere ca nu cumva sa ti se vada  zgarietura .

E jalnica situati,iar faptul ca se constata toate acestea nu le si rezolva! Ce e de facut ,fratilor ?

2 comentarii:

adriana a spunea...

ce rai sunt oamenii, fara sa il cunosti arunci cu noroi in el, daca are grija de el si este atent cum se imbraca nu inseamna ca nu a invatat sau ca nu este un copil destept, doar uratii invata bine sau cum? rautatea oamenilor este din ce in ce mai mare, il judeci doar daca il cunosti sau stii ceva nu asa doar pentru ca este fiul lui radu mazare, urat din partea ta

adi spunea...

adriana,crede-ma ca pot baga mana in foc,si nu ma ard ca Mazarica nu si-a luat bac-ul pe merit ! sincer nu-l vad mergand de la o prezentare de moda la alta,dintr-un studio de tv la altul,din plaja in plaja cu manualele de lb romana,matematica,etc in poala repetand tabla inmultirii. nu stiu de ce,dar chiar nu mi-l pot inchipui,crede-ma ca incerc :))